Nici măcar un membru din Guvernul României nu are diplomă de la primele 500 universități ale lumiiGuvernul din România este singurul din Uniunea Europeană în care nici măcar un membru nu are diplomă universitară de la una dintre primele 500 de universități ale lumii.

Nici macar un membru din Guvernul Ponta nu are diploma de la primele 500 universitati ale lumii
Nici măcar un membru din Guvernul Ponta nu are diplomă de la primele 500 universități ale lumii
Foto: botosaninecenzurat.ro

Nici un membru al guvernului Ponta nu a obținut o diplomă universitară sau postuniversitară la una din primele 500 de universități ale lumii. Această situaţie nu se mai întâlneşte printre celelalte state din Uniunea Europeană, arată o analiză realizată de Românialiberă.ro.

Nicolae Bănicioiu, Grațiela Gavrilescu, Mircea Dușa, Daniel Constantin, Eugen Teodorovici, Gabriel Oprea, Marius Nica, Ioan Vulpescu, Sevil Shhaideh, Andrei Gerea, Gabriela Szabo, Eugen Nicolicea, Angel Tâlvăr, Liviu Pop nu au nici un fel de studii în afara României și implicit la nici o universitate de top 500 la nivel mondial. Asta și pentru că, potrivit QS World University Rankings, nici o universitate românească nu se află în primele 500. Citește analiza completă pe Românialiberă.ro.

Etichete: diplome, diplome universitati, guvernul ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE