Niciun rănit în incendiul din Colectiv nu mai este spitalizat permanentNiciun rănit în incendiul din Colectiv nu mai este spitalizat permanent, ultimul fiind externat pe 19 octombrie din Spitalul Militar din Bruxelles, însă 27 dintre ei merg în continuare la spitale pentru intervenţii şi tratament.

Niciun ranit in incendiul din Colectiv nu mai este spitalizat permanent
Niciun rănit în incendiul din Colectiv nu mai este spitalizat permanent

Tinerii răniţi în incendiul din Colectiv au fost externaţi pe parcursul anului din spitalele în care erau îngrijiţi însă mulţi dintre ai au nevoie în continuare de tratament. 27 de pacienţi beneficiază de decontarea tratamentului în străinătate, printre ei aflându-se şi Andrei Găluţ, singurul supravieţuitor al trupei Goodbye to Gravity, care a concertat în club în seara de 30 octombrie 2015.

"Nu am lista nominală (n.r. cu cele 27 de persoane), dar sunt sigur că este şi Andrei Găluţ. Nimeni nu mai este internat nici în România, nici în străinătate. Mă refer la spitalizare continuă. Ei mai merg la spitale pentru diferite intervenţii chirurgicale, degrefare de piele, kinetoterapie, tratamente de recuperare, toate fiind decontate de stat, dar continuu nu mai sunt internaţi. Ultimul pacient a fost externat pe 19 octombrie de la Spitalul Militar din Bruxelles", a declarat pentru Mediafax Valentin Popescu, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii.

VEZI ŞI Marş al tăcerii în memoria victimelor din Colectiv. Aproximativ 5000 de persoane prezente

Etichete: colectiv, raniti colectiv, supravietuitori colectiv, tragedie colectiv, un an de la colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE