Nicuşor Constantinescu reclamă "abuzurile repetate ale DNA" la Ambasada SUANicuşor Constantinescu, a remis, marţi, prin avocaţii săi, ambasadorului Statelor Unite la Bucureşti, Hans Klemm, o scrisoare deschisă în care reclamă „abuzurile repetate ale DNA" şi tratamentul „nedemn şi brutal" la care a fost supus.

Nicusor Constantinescu reclama "abuzurile repetate ale DNA" la Ambasada SUA
Nicuşor Constantinescu reclamă "abuzurile repetate ale DNA" la Ambasada SUA
Foto: ziuaconstanta.ro

În document, Nicuşor Constantinescu vorbeşte despre abuzurile repetate la care este supus din partea DNA şi ale unor instanţe, deşi se află într-o stare de sănătate precară şi nu beneficiază de asistenţa medicală de specialitate, fiind în prezent arestat preventiv, tratamentul „nedemn şi brutal care i-a afectat grav sănătatea, fiindu-i chiar pusă viaţa în pericol, pe parcursul anchetei", după cum se menţionează în scrisoarea deschisă.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa acuză metodele anchetatorilor, care încălcă „brutal dreptul la apărare", punând inculpaţii în situaţii „umilitoare şi degradante" şi uzând de metode de anchetă şi cercetare care le pun celor învinuiţi sănătatea şi chiar viaţa în pericol, într-o luptă împotriva corupţiei care este sprijinită chiar de ambasadorul SUA.

„Şi nu cred că sunt eu un caz singular în care lupta pe care chiar domnia voastră o sprijină împotriva corupţiei din România, îmbracă forme inchiziţionale şi este supusă scopului unic de a obţine condamnarea în orice condiţii, încălcând brutal dreptul la apărare, punând inculpaţii în situaţii umilitoare şi degradante şi uzând de metode de anchetă şi cercetare care le pun sănătatea şi chiar viaţa în pericol", se arată în documentul transmis presei.

Etichete: DNA, nicusor constantinescu

0/1 COMENTARII
Nicusor Constantinescu
14 Jun 21:36
+0
VOTURI
-0
Mai era unul care, cercetat de DNA, si-a descoperit o gramada de boli, care de care mai periculoase, inclusiv cancer la plamani. Si dupa cateva zile a fost filmat in masina fumand ca un vapor. Ma refer la doctorul fost primar Oprescu.

Acum, ce plangeri face si porcusorul asta, chiar de Oprescu imi aduce aminte. Cat era in arest si-a descoperit la boli de ar fi trebuit sa fie mort de zeci de ani. Cum a iesit din arest, brusc s-a insanatosit.
Sa ai parte de toate bolile pe care ti le gasesti, Nicusorule!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE