Nicușor Dan, atac după controlul de la STB! Acuzații dure aduse primărieiCandidatul dreptei la Primăria Capitalei, Nicușor Dan a lansat un nou atac la adresa primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, după anunțul acesteia în privința controlului de la STB. Primarul anunțase că va trimite Corpul de Control al Primăriei la STB pentru a investiga cazul troleibuzului care a luat foc în cursul zilei de duminică.

Gabriela Firea si Nicusor Dan
Gabriela Firea şi Nicuşor Dan

Nicușor Dan susține într-o postare pe Facebook că Gabriela Firea a trimis în control la STB „un ins", pe Dumitru Catană, după ce acesta fusese demis în 2017 de la șefia fostului RATB, pentru că un tramvai a luat foc.

„Să trimiți un ins demis după ce un tramvai a luat foc să investigheze un troleibuz în flăcări.

Ne-a anunțat dna Firea că trimite Corpul de Control al Primăriei la STB să investigheze cazul troleibuzului care a luat foc în mers, duminică.

Șeful Corpului de control al Primăriei este Dumitru Catană, fost Președinte al Consiliului de Administrație al fostului RATB, actualul STB, pe care primărița Firea l-a demis în august 2017, când tramvaiul 25 a luat foc.

Așadar, Gabriela Firea trimite un ins demis când un tramvai a luat foc să investigheze un troleibuz în flăcări. Asta e gradul de competență în administrație promovat de primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Bucureștiul abundă de oameni buni în profesiile lor, de experți competenți. Primăria Capitalei trebuie să deschidă porțile acestor oameni, să scăpăm de impostura, incompetență în administrația Bucureștiului, care fac din orașul nostru unul dintre cele mai înapoiate din Uniunea Europeană", scrie Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Etichete: corpul de control., nicuşor dan, stb, travami, troleibuz

0/2 COMENTARII
Itebistul
10 iun 18:22
+0
VOTURI
-0
Se pare ca incendiul a fost cauzat de instalatia de aer conditionat adaugata anul trecut la toate troleibuzele de acest tip. Instalatia a fost pozitionata in fata unui echipament electric de forta care, din acest motiv, nu s-a mai ventilat natural corespunzator.
abcdef
10 iun 00:21
+0
VOTURI
-0
Bucureștiul abundă de oameni buni în profesiile lor, de experți competenți. - de ex. Plicușor Ban, cu banii lui Soros, despre care nici dna kovesi nu știa nimic. Sau Soros i-a zis să nu știe. Altă competentă, acum în vârful UE lui Soros. Hai Trump, make America great again.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE