Nicuşor Dan: Bucureştenii trebuie să se pronunţe asupra Catedralei Neamului. Dar nu prin referendumCandidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, susţine că bucureştenii ar trebui să se pronunţe pe tema finanţării Catedralei Mântuirii Neamului- însă nu prin referendum, întrucât ar fi prea costisitor.

Nicusor Dan: Bucuresteanii trebuie sa se pronunte asupra Catedralei Neamului. Dar nu prin referendum
Nicuşor Dan: Bucureşteanii trebuie să se pronunţe asupra Catedralei Neamului. Dar nu prin referendum
Foto: hotnews.ro

Finanţarea din bani publici a Catedralei Mântuirii este o chestiune sensibilă asupra căreia Bucureştiul trebuie să se pronunţe, a declarat la Digi24.ro Nicuşor Dan, candidatul Uniunii Salvați Bucureștiul la Primăria Capitalei.

"Decizia trebuie să fie luată democratic. Un referendum e scump, dar cred că oamenii vor avea încredere în modalităţile de sondare a opiniei publice", a spus Nicuşor Dan, întrebat despre opinia sa cu privire la proiectul Catedralei.

„În legătură cu moscheea, am o poziţie instituţională, eu am adus în dezbatere publică noţiunea de PUZ (plan urbanistic zonal) pentru această moschee", a adăugat el.

„Ca să faci un PUZ ai patru etape din care, în cea de-a doua etapă – a studiilor de fundamentare – şi cei care promovează şi cei care se opun vin cu studii, chiar şi pe palier religios. Pe baza lor există o consultare publică pe care promit să o fac", a precizat Nicuşor Dan.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Catedrala Neamului, nicuşor dan, referendum

0/2 COMENTARII
nicolae
02 Aug 18:17
+0
VOTURI
-0
Domnule Nicusor Dan,suntem singurii din Europa,fara Catedrala,care reprezinta inima sisufletul unui neam crestin..chiar credeti ca reprezinta motivul pt care nu s-a construit macar un spital in 27 de ani.? ...singura institutie care functioneaza perfect in Romania este...HOTIA,in parohia tuturor partidelor sub conducerea unor ,,Dcctori"super docti in materie....si inca ceva..Biserica este unica locatie de pe Pamant unde Preotii se roaga pt...,,conducatorii tarii si mai marii satelor si oraselor"...indiferent de vrednicia acestora...
zzz
19 Apr 11:52
+0
VOTURI
-0
vizavi de traficul din bucuresti, ce parere si ce masuri ar lua Nicuşor Dan ? Am inteles, el sabatut pentru cladirile vechi si de patrimoniu ... dar ar tb sa isi dea seamna ca marea majoritate a bucurestenilor nu locuiesc sau nu le admira zilnic. Functional si plractic ce va face pentr ubucuresti ?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE