Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei: "Sunt singurul candidat care poate să bată PSD-ul"Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, spune că el este singurul "care poate să bată PSD-ul" şi exclude varianta de a se retrage din cursă în favoarea liberalului Ludovic Orban.

Nicusor Dan
Nicusor Dan
Foto: politicscan.ro

Nicuşor Dan intră pentru a doua oară în cursa pentru Primăria Capitalei. "Din nou, e adevărat, dar doar a doua oară. Da, eu sunt într-un proiect de zece ani pentru un fel de Bucureşti, iar acum patru ani am considerat că cea mai bună metodă de a ajunge la îndeplinirea acestui proiect este să candidez independent. (...) Şi acum, vorbind foarte lucid, eu am şi un sondaj care ne-a ieşit acum şi fără modestie, sunt singurul candidat care poate să bată PSD-ul", a declarat Nicuşor Dan, într-un interviu pentru gandul. info.

Nicuşor Dan a precizat că el are în sondaje "în jur de 20%, peste candidatul PNL-ului" şi a arătat că nu a avut nicio discuţie oficială cu liberalii, dar a atras atenţia că nu se se va retrage în favoarea lui Ludovic Orban.

Întrebat dacă liberalii ar fi dispuşi, în opinia sa, să renunţe  la Orban pentru a îl susţine p el, Nicuşor Dana răpuns: "Eu sper asta. (...) sper într-o decizie rezonabilă a PNL-ului care nu poate să bată PSD-ul, în opinia mea. Adică aşa spun cifrele acum, nu ştiu cine ar putea să vină din partea lor care să bată PSD-ul. Despre doamna Firea...vine dintr-un sistem, este omul acelui sistem, n-aş vrea să intru în chestiuni care ţin de declaraţii nefericite pe care le-a avut, nici de cariera ei profesională. Asta mi se pare că este diferenţa esenţială: că a votat împotriva arestării preventive a lui Şova sau tot felul de alte lucruri, toate astea spun că e un om al sistemului."

În ceea ce îl priveşte pe Ciprian Ciucu, candidat independent susţinut de M10, Nicuşor Dan a dmis că a avut o discuţie cu el: "Am avut o discuţie, o să rămână între noi, sper. Adică nu o să fac eu public ce s-a discutat acolo. Aşa cum ne arată sondajele, lumea vrea mai degrabă ca noi să candidăm separat, cel puţin la nivelul partidelor. Ideea e ca mi-ar face un mare serviciu dacă s-ar retrage, pentru că cred că nimeni nu crede că o să poată să câştige primăria."

Despre ieşirea din scenă a lui Sorin Oprescu, Nicuşor Dan a comentat: "Am făcut şi noi nişte plângeri, dar n-au ajuns la DNA, ghinion, cum au ajuns cele pentru Liviu Negoiţă şi Andrei Chiliman. Da, a fost un sfârşit fericit al unei piese foarte triste pentru că au fost şapte miliarde de euro pe care nu i-am prea văzut în dezvoltarea oraşului."


Etichete: alegeri locale 2016, alegeri primaria capitalei, nicuşor dan

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h