Nicuşor Dan: Ceea ce ni se propune este o "repesedizare" a României. Se amanetează viitorulPreşedintele USR, Nicuşor Dan, a declarat, miercuri, în plenul reunit, că Guvernul propus de PSD "amanetează" viitorul ţării şi îndatorează viitoarele generaţii şi a criticat componenţa Cabinetului, afirmând că el va duce la "repesedizarea" României.

Nicusor Dan
Nicuşor Dan

Nicuşor Dan a criticat faptul că Guvernul nu abordează în programul de guvernare problemele reale ale ţării.

"Am găsit în schimb în programul de guvernare că guvernările PSD şi ALDE au adus prosperitate românilor. Mi-e teamă că ne uităm la alte Românii. (...) Se amanetează viitorul României şi se îndatorează generaţiile viitoare", a spus el.

Liderul USR a spus şi că tinerii ar fi vrut să vadă în Guvern "modele de viaţă" şi modele de onestitate şi competenţă, în schimb propunerile sunt unele greşite.

"Ce văd ei, dacă se uită la câteva dintre persoanele propuse? Văd că primul om care a fost demis pentru incompetenţă după tragedia de la Colectiv, chiar de Guvernul Ponta, devine ministrul Tineretului. Văd că un primar acuzat pentru luare de mită şi spălare de bani devine ministrul Muncii. Văd că o funcţionară descoperită de ANI pentru conflict de interese devine ministrul Apelor şi Pădurilor chiar în domeniul în care s-a manifestat acest conflict de interese. Văd un profesor care îşi pierde dreptul de a coordona doctorate pentru că nu poate să îşi dovedească activitatea ştiinţifică că devine ministrul Sănătăţii", a spus el, conform News.ro.

Nicuşor Dan a criticat şi faptul că Florin Iordache a fost propus ministru al Justiţiei, fiind "unul dintre coordonatorii marţii negre", dar şi faptul că Teodor Meleşcanu este ministru de Externe, ceea ce reprezintă "un afront" faţă de românii din diaspora.

"Interesul PSD de a câştiga alegerile a fost tocmai de a scăpa membrii de braţul justiţiei. (...) Pe scurt, ceea ce ni se propune azi este o repesedizare a României", a conchis liderul USR.

Etichete: guvern Sorin Grindeanu, nicuşor dan, parlament, psd, Sorin Grindeanu

0/4 COMENTARII
gicutu
09 ian 09:09
+0
VOTURI
-0
Sunt doar un pensionar nascut si crescut de partid. Pentru mine cultura, educatia, libertatea si civilizatia sunt o boala.
Abdul, d-al lui Nicusor Constantinescu
05 ian 20:07
+0
VOTURI
-0
Gicutu baiatule, te iei de ala ca-l cheama Nicusor, si-i spui sa vorbeasca de-abia cand l-o chema Nicolae?
Pai, Pesedelule, observi ironia? Unul pe care-l cheama cu diminutiv face scandal catre altul pe care-l cheama cu diminutiv! Conform cu propriile tale... diformatii, ca afirmatii nu prea ar fi, si tu sa vorbesti doar cand te-o chema Gheorghe!
Si cum se face ca-n tot partidul ala nu se vad decat agramatii? Stiu sigur ca sunt si oameni cu ceva scoala, de ce nu-i lasati pe-aia sa iasa in fata? Va faceti singuri de rahat. Auzi, moare membrii... Sunt insa siderat ca ai stiut sa pui cati i trebuie. Cum ai facut? Ai sunat un prieten? Sau pur si simplu era defecta tastatura?
gicutu
05 ian 18:19
+0
VOTURI
-0
nicusor baiatule, tu sa vorbesti cand o sa fii mare. cand o sa te cheme nicolae atunci o sa ai drept la opinie. pana atunci, mars la priza ca moare membrii tai de partid.
General Katana
05 ian 09:05
+0
VOTURI
-0
Nu inteleg dc atata mirare ?! Tara oricum nu mai este a romanilor inca din '89 !
Atatea lozinci de castigare a fraierilor si nimic concret.
Sa lasam lucrurile asa cum s-au stabilit de stapani ca oricum romanul se va complace in rahat in continuare ...daca este bine platit la companie si niciodata nu va gandi pe termen lung ci de pe-o zi pe alta individual/pentru buzunarul sau, nicidecum pentru tara.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE