Nicușor Dan cere desființarea companiilor municipaleDeputatul independent Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, consideră că cele mai multe dintre companiile municipale trebuie desfiinţate, astfel încât Primăria generală să cheltuie cât câştigă, "şi nu mai mult", potrivit Agerpres.

Nicusor Dan
Nicuşor Dan

"Situaţia este într-atât de dramatică la Bucureşti, că măsurile pe care urmează să le luăm, dacă suntem responsabili, sunt cumva obligatorii. Atât în ceea ce priveşte reduceri bugetare - avem un deficit real, undeva spre jumătate din buget, pe care îl tot rostogolim şi e ca un bulgăre de zăpadă care se tot amplifică. Deci trebuie să tai (...) la companii. Cele mai multe dintre ele trebuie desfiinţate. În unele dintre ele sunt oameni care au fost transferaţi acolo din fostele administraţii ale primăriilor şi unii dintre ei sunt competenţi şi trebuie să-i aducem înapoi în administraţia primăriei. O primărie care să cheltuie cât câştigă, nu mai mult", a declarat Nicuşor Dan la Realitatea Plus.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat joi că susţine candidatura lui Nicuşor Dan la funcţia de primar general al Capitalei în alegerile din acest an, dar a menţionat că această propunere va trebui supusă aprobării şi în cadrul forurilor de conducere ale partidului.

Etichete: Bucureşti, companii municipale, nicuşor dan

0/2 COMENTARII
Bibi
01 mar 00:41
+0
VOTURI
-0
La munca Tepes nu la pomana! La ce companie municipala esti angajat?
Vlad Tepes
29 feb 13:12
+0
VOTURI
-0
Cere, ma, cere, ca o sa primesti 2,5 voturi si suturi in cur, pe linga toate injuraturile posibile !!!
Stai dracului acasa si da meditatii la matematica, ca sa nu mai fii nevoit sa traiesti din ''plicusor'', sluga a mungioaicei si a macoveicei !!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h