Nicuşor Dan, despre DEFRIŞĂRILE din Capitală: Totul s-a făcut într-o manieră populistă şi heirupistăNicuşor Dan a declarat joi că defrişările efectuate în ultima perioadă în Capitală au fost făcute într-o "manieră populistă şi heirupistă".

Nicusor Dan
Nicuşor Dan

''Trebuie să observăm că nu avem absolut niciun plan în ceea ce priveşte gestiunea copacilor din Bucureşti. Tot ce s-a făcut până acum, s-a făcut într-o manieră populistă şi heirupistă. După orice furtună în care au căzut crengi pe maşini sau pe oameni, s-au trimis oameni în teren care au tăiat în neştire, au toaletat, după cum li s-a părut unora sau altora. Trebuie spus că conceptul de toaletare nu există în lumea de specialitate. Copacii nu se toaletează. Dacă e cazul se îndepărtează ramurile uscate când se sesizează. Dar în rest, copacul e un organism viu, în cazul căruia nu se intervine – asta spune adresa oficială a Asociaţiei Peisagiştilor către primarul general'', a afirmat Nicuşor Dan.

El a adăugat că toaletările au fost realizate de neprofesionişti, dar şi că aceste tăieri s-au realizat în perioade nepotrivite. El a semnalat şi faptul că există o problemă a speciilor achiziţionate de Administaţia Lacuri, Parcuri şi Agrement (ALPAB) şi Administratia Domeniului Public (ADP), multe dintre ele neadaptate la clima din Bucureşti.

''Mai este o problemă uriaşă cu Registrul spaţiilor verzi. Este inadmisibil ca noi să nu avem în momentul acesta un registru funcţional al spaţiilor vezi. (...) Este inadmisibil să avem o direcţie de mediu care să nu ştie ce gestionează de fapt, pentru că abia dacă am avea un registru funcţional al spaţiilor verzi, am putea să facem un plan de management în care să ştim care este vârsta fiecărui copac şi ce trebuie să facem în următorii ani'', a adăugat Dan.

Etichete: copaci taiati bucureşti, defrisari bucureşti, defrişări parc bucureşti, nicuşor dan

0/5 COMENTARII
Tontolan
15 iul 12:42
+0
VOTURI
-0
Da' ala cu refugiile lui de tramvai... unde e? Parca lipseste ceva. Nu e ala sa intrebe de refugiile de tramvai fara balustradele de protectie, chit ca n-are legatura cu articolul.
liciu
15 iul 12:33
+0
VOTURI
-0
hopa! a iesit usb-ul din calculator. pai voi vorbiti? mai stiti ceva decat slogane fabricate si urlate prin piete? ce ati facut voi? doar proteste platite din banii veniti din afara. osul la munca, faceti si greseli dar producuti ceva palpabil nu numai tipete si invective. sunteti penibili si de aceia sunteti uriti de oameni. la munca nu la intins mana!
Tolontan
15 iul 07:28
+0
VOTURI
-0
O SA NE MANANCE SOBOLANII. IN MOMENTUL DE FATA NU EXISISTA SERVICIU DE DERATIZARE IN BUCURESTI. Indivizi ca Firea si N Dan nu au habar de acest aspect , nimeni nu are habar de administratie dar toti se bat in declararii si se dau priceputi.
gigi
15 iul 04:53
+0
VOTURI
-0
@liciu dar tu ce ai produs bai asta? voturi pentru Firea? Taranca ta ce face la primarie? ca pana acum a venit numai cu decizii populiste. Sa o vad si pe tanti asta ca vine cu solutii pentru traficul din Bucuresti, ca vine cu solutii pentru a avea un oras mai curat si fara sobolani ( sunt pline malurile Dambovitei, dar despre asta nu vorbeste nimeni), solutii pentru cladirile de patrimoniu, etc
liciu
14 iul 19:41
+0
VOTURI
-0
domnu' dan, cum apare ceva facut de primarie, te bagi in seama. gica contra. tu nu ai produs in viata ta nimic decat ura si dezbinare. lasa oamenii sa lucreze si tu vezi de leafa ta. esti suparat ca nu esti in nici o comisie? te intrebi de ce nimeni nu te vrea linga el ? lasa ca ai tu comisia ta de bagatori de seama si de dat cu parerea. in orice domeniu. stai pe la aer si poate o sa se aeriseasca si mintea ta. si plimb-o pe doamna clo ca sa-i dai o ocupatie ca este stresata micuta. hai pa!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE