Nicuşor Dan, despre o eventuală înscriere în PNL: EXCLUS! VIDEONicuşor Dan a făcut mai multe precizări, fiind întrebat dacă ar accepta să intre în PNL, pentru ca formaţiunea liberală să-l susţină în alegerile pentru postul de primar al Capitalei, că această variantă este exclusă. 

Nicusor Dan a demisionat din Asociatia Salvati Bucurestiul
Nicuşor Dan a demisionat din Asociaţia Salvaţi Bucureştiul
Foto: enational.ro

Preşedintele Grupului de Iniţiativă al Uniunii Salvaţi Bucureştiul spune în schimb că ar accepta o discuţie despre alegeri cu Alina Gorghiu, chiar dacă acest lucru ar fi prematur.

"Asta este exclus, pentru că am depus actele pentru înfiinţarea unui partid politic, Uniunea Salvaţi Bucureştiul, eu voi fi membru al acestui partid, împreună cu colegii mei", a declarat Nicuşor Dan, întrebat despre înscrierea în PNL.

 
Nicuşor Dan la RFI

Nicuşor Dan la RFI: O eventuală adeziune la PNL este exclusă - http://rfi.my/1hA65zB

Posted by RFI Romania on Monday, October 12, 2015
De altfel, Nicuşor Dan a primit o ofertă din partea PNL București, care vrea ca acesta să facă parte din Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism. Președintele USB susține însă că problema Comisiei este una complexă și că oferta de la PNL nu ar rezolva problema. El propune astfel "dizolvarea actualei Comisii Tehnice de Urbanism si Amenajarea Teritoriului, organizarea de catre Consiliul General al Municipiului Bucuresti a unei dezbateri publice reale asupra regulamentului de functionare al acestei comisii si numirea altor membri in aceasta structura, dar dupa o prezentare publica a activitatii lor profesionale". 

Etichete: nicuşor dan, PNL

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE