Nicuşor Dan, detalii din viaţa personală: Stau cu prietena în chirie la Gorjului. Plătim 250 de euroNicuşor Dan a declarat, marţi, că locuieşte cu chirie în cartierul Gorjului, într-un apartament pentru care plăteşte 250 de euro pe lună. Candidatul USB la ALEGERILE LOCALE din BUCUREŞTI a vorbit şi despre salariul pe care îl are, dar şi despre creditul pe care îl plăteşte.

Nicusor Dan, detalii din viata personala: Stau cu chirie la Gorjului,cu prietena. Platim 250 de euro
Nicuşor Dan, detalii din viaţa personală: Stau cu chirie la Gorjului,cu prietena. Plătim 250 de euro
Foto: mondonews.ro

Nicuşor Dan a declarat, într-un interviu acordat Hotnews.ro, că locuieşte cu chirie, cu prietena, în cartierul Gorjului, într-un apartament. Chiria plătită este de 250 de euro pe lună. Prietena lui are funcţia de manager la Renault.

"Vrem sa ne mutam. Probabil imediat dupa alegeri.", a completat acesta.

În ceea ce priveşte salariul de la Institutul de Matematica, acesta este de de 2.300 lei net.

"Si, in ultimul an si jumatate, in cadrul unui proiect pe care l-am avut prin asociatie, finantat de fondurile norvegiene, am mai avut un salariu care mi-a adus cam 1.800 lei pe luna. De-a lungul timpului am fost si bogat la un moment dat. Am infiintat cu banii din bursa din Franta, stiind ca ma intorc ii strangeam, o firma pe care la un moment dat am vandut-o, prin anul 2007, am luat vreo 250.000 de euro, am cumparat un teren. Am si un credit inca, dar acum sunt stabil pe veniturile mele. Firma respectiva vindea aparatura IT. La credit mai am de plata cam 75.000 de euro, iar terenul pe care il am valoreaza cam 200-250.000 euro. Platesc rate in continuare.", a declarat Nicuşor Dan.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, chirie, nicuşor dan

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE