Nicușor Dan, după RETRAGEREA lui Ludovic Orban: "Un semn că nu mai putem alege tot un om de partid"Nicușor Dan a reacționat la retragerea candidatului PNL, Ludovic Orban, din cursa pentru Primăria Capitalei, după ce fost pus sub control judiciar de DNA. Candidatul USB la ALEGERILE din BUCUREȘTI consideră acuzațiile DNA un semn "că nu mai putem alege la Primărie tot un politician, tot un om de partid."

Nicusor Dan, dupa RETRAGEREA lui Ludovic Orban: "Un semn ca nu mai putem alege tot un om de partid"
Nicușor Dan, după RETRAGEREA lui Ludovic Orban: "Un semn că nu mai putem alege tot un om de partid"
Foto: Facebook Nicusor Dan

ALEGERI BUCURESTI 2016:

"După ce 5 din cei 7 primari din București aleși în 2012 au ajuns la DNA pentru corupție, astăzi a venit rândul și unuia dintre candidați. Pentru mine este foarte clar că nu mai putem alege la Primărie tot un politician, tot un om de partid. Avem nevoie de oameni ca noi, oameni din rândurile societății, nu din rândul partidelor politice. Este singura soluție ca să oprim risipa și jaful din bugetul Capitalei. A venit timpul să salvăm Bucureștiul de politicieni!", a notat Nicușor Dan pe Facebook.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, a renunțat la candidatură, luni, întrucât este este cercetat sub control judiciar de DNA, pentru folosirea influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite. Ludovic Orban a anunţat că îşi dă demisia ȘI din funcţiile de conducere pe care le deţine la nivelul Camerei Deputaţilor şi PNL.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, alegeri locale 2016, Ludovic Orban, nicuşor dan

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE