Nicuşor Dan îi răspunde Alinei Gorghiu: "O invit SĂ RETRAGĂ candidatura lui Ludovic Orban"ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  ALEGERI PRIMĂRIA BUCUREŞTI. Nicuşor Dan, candidatul USB la Primăria Capitalei, a reacţionat după ce copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a spus că acesta nu are şanse să câştige cursa electorală şi i-a sugerat să-şi retragă candidatura în favoarea liberalului Ludovic Orban. Nicuşor Dan spune că el nu are de gând să iasă din cursă şi crede că "mai rezonabil e ca PNL să-și retragă candidatul".

Nicusor Dan
Nicuşor Dan

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. ALEGERI PRIMĂRIA BUCUREŞTI.  "Alina Gorghiu îmi sugerează, într-o emisiune TV, să mă retrag din cursă în favoarea lui Ludovic Orban. Vreau să vă asigur că nu voi accepta să fac jocul niciunuia dintre partidele vechi.

Alina Gorghiu greșește. Sondajele arată că, într-o confruntare directă cu PSD-ul, voi obține cele mai multe voturi, așa încât găsesc că e mai rezonabil ca PNL să-și retragă candidatul, dacă vrea într-adevăr ca PSD să nu câștige.

PNL și PSD au o lungă istorie în care au lucrat împreună împotriva intereselor alegătorilor. Mandatul meu va pune stop acestui blat între politicienii care au fost la putere.

O invit pe Alina Gorghiu să retragă candidatura domnului Orban. Îi invit pe susținătorii PNL să voteze cu mine, fiindcă doar așa vor fi siguri că votul lor este respectat. Iar pe voi, prieteni, vă invit să le spuneți tuturor că Bucureștiul merită o soartă mai bună. Împreună salvăm Bucureștiul!", a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu susţine că Nicuşor Dan nu are nicio şansă să câştige Primăria Capitalei şi vorbeşte de nevoia "unui agreement" pe partea dreaptă a scenei politice bucureştene, în jurul candidatului liberal, Ludovic Orban, care, în opinia sa, are cele mai mari şanse să câştige Capitala. 

"L-am gasit (n.red - pe Nicuşor Dan) nu doar in sondaje, l-am gasit inclusiv in optiunile noastre de discutie si sunt convinsa ca domnia sa intelege, cu tot respectul pe care il port partidului sau, ca nu are nicio sansa sa castige Primaria Capitalei.

Si atunci, dati-mi voie sa nu inteleg de ce nu reusim sa facem un agreement pe partea dreapta a scenei politice bucurestene si sa ne grupam in jurul lui Ludovic Orban care are cele mai mari sanse sa castige Capitala. Este singurul care poate bate contracandidatul de la PSD", a declarat Gorghiu.

Etichete: alegeri Primaria Bucuresti, alina gorghiu, nicuşor dan

0/2 COMENTARII
Secundarul General
04 Apr 07:32
+0
VOTURI
-0
Organ este zero. Daca nu se retrage, PSD a castigat deja primaria. Toti astia ai lu' Burghiu' sunt terminati indiferent ce-ar face.
ALEXANDRU
04 Apr 00:06
+0
VOTURI
-0
Nicusor Dan e mult peste Orban!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE