Nicuşor Dan: Îi solicit doamnei Firea să se delimiteze de conducerea penală a PSDCandidatul Uniunii Salvaţi Bucureştiul, Nicuşor Dan, i-a cerut contracandidatei sale, Gabriela Firea, să se delimiteze public "de conducerea penală a PSD dacă într-adevăr doreşte, în mod onest, voturile bucureştenilor".

Nicusor Dan
Nicuşor Dan

"Astăzi PSD este condus de un preşedinte condamnat defintiv la doi ani de inchisoare cu suspendare, un secretar general condamnat definitiv la şase luni de închisoare cu suspendare şi trei vicepreşedinţi cercetaţi pentru corupţie", a afirmat Nicușor Dan, pe Facebook, îndemnând-o "pe doamna Firea", dacă tot vrea să facă curăţenie, "să înceapă cu propriul partid".

"Cine poate crede că doamna Firea, ajunsă primar, ar putea să conducă Bucureştiul într-un mod onest dacă şefii ei de partid sunt condamnaţi penal?", s-a întrebat Nicuşor Dan.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv, vineri, la doi ani de închisoare cu suspendare pentru folosirea infuenţei şi autorităţii în calitate de preşedinte al PSD Teleorman, la Referendumul din 2012 de demitere a şefului statului.

Etichete: Gabriela Firea, nicuşor dan, nicusor dan bucuresti, nicusor dan usb

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE