Nicuşor Dan: Îmi doresc să fiu lider de grup al USRPreşedintele USR Nicuşor Dan a declarat, luni, că vrea să fie liderul grupului parlamentar al USR şi să facă parte din Comisia de administraţie a Camerei Deputaţilor, afirmând că parlamentarii USR vor sta cu chirie, nu la hotel şi vor avea o atitudine responsabilă faţă de banul public.

Nicusor Dan
Nicuşor Dan

"Aşa cum am vorbit cu colegii mei probabil că o să avem o persoană în Biroul Permanent. Nu îmi doresc să fiu eu. Eu îmi doresc să fiu lider de grup al USR. (...) Comisia de administraţie publică este comisia în care mi-aş dori să fiu dacă mă lasă şi colegii mei", a declarat preşedintele USR, Nicuşor Dan, la Parlament, întrebat dacă îşi doreşte o funcţie în conducerea Camerei Deputaţilor.

Întrebat dacă îi va obliga pe parlamentarii USR să stea cu chirie, nu la hotel, Nicuşor Dan a răspuns afirmativ.

"Da, o să avem o atitudine rezonabilă faţă de banul public", a spus Nicuşor Dan.

Preşedintele USR a mai promis că parlamentarii USR vor merge în teritoriu la fiecare sfârşit de săptămână şi va aduce cetăţenii în plen şi la comisii de fiecare dată când i se va cere, arată Mediafax.

"De câte ori o să avem solicitări de la oameni care să vrea să vină în plen şi în comisii o să îi aducem. Vrem să invităm la toate comisiile de specialitate ale Parlamentului toţi oamenii care au un cuvânt de spus. O să provocăm noi dezbateri ca să rupem bariera între clasa politică şi societate", a spus Nicuşor Dan.

Cât priveşte birourile parlamentare din teritoriu, care sunt în mare parte închise, Nicuşor Dan a spus că sunt "sensibili la doleanţele cetăţenilor".

"Suntem sensibili la petiţiile, doleanţele pe care cetăţenii le au către boi, vrem să organizăm la nivel centrl o comisie de soluţionare a petiţiilor este mult mai productiv decâţ fiecare din judeţul său să încerce să înţeleagă toate mecanismele administraţiei. Da, o să primim tot felul de seizări şi o să încercăm să le rezolvăm", a răspuns Nicuşor Dan, întrebat ce va face cu birourile parlamentare din teritoriu, care sunt în mare parte închise.

Etichete: nicuşor dan, usr, USR in parlament

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h