Nicuşor Dan: Înțeleg dezamăgirea pe care o simt zilele acestea cei care susțin PNLNicuşor Dan, candidatul USB la Primăria Capitalei, a reacţionat pe Facebook după retragerea lui Marian Munteanu din cursa pentru scaunul de primar al Bucureştiului. Astfel, acesta a declarat că susţinătorii PNL ar trebui să cunoască "oferta USB" în cazul în care vor deja să renunţe la vot.

Nicusor Dan
Nicuşor Dan

"Înțeleg dezamăgirea pe care o simt zilele acestea cei care susțin PNL. Știu că mulți dintre ei se gândesc să nu mai voteze, nu mai sunt interesați de această campanie și de Primărie. Înainte să renunțați la votul vostru, susținători ai PNL, vă îndemn să cunoașteți oferta USB. Vă aștept pe www.usb.ro, unde veți găsi propunerile noastre pentru București. Intrați pe www.salvatorii.ro și implicați-vă într-o campanie curată, alături de oameni care vor aceleași lucruri ca voi. Veniți pe pagina mea de Facebook să discutăm despre București, să dezbatem, să ne contrazicem, să găsim soluții împreună. Eu am nevoie de voi. Bucureștiul are nevoie de voi. Nu putem lăsa orașul nostru pe mâna PSD. Putem salva Bucureștiul împreună. Dați acest mesaj și altor susținători PNL", a scris Nicuşor Dan pe Facebook după ce Marian Munteanu a anunţat că se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei.

PNL a decis să-l retragă pe Munteanu din cursa pentru Primăria Capitalei, acesta fiind cel de-al treilea candidat la care renunţă formaţiunea liberală, la doar o săptămână de la desemnarea lui. Cătălin Predoiu urmează să fie noul candidat al PNL pentru Primăria Bucureşti. Alina Gorghiu a afirmat că nu este relevant numărul candidaţilor pe care partidul i-a susţinut până în prezent. 

Etichete: Marian Munteanu, nicuşor dan, reactie Nicuşor Dan, reactie Nicuşor Dan marian Munteanu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h