Rezultate parţiale: Nicuşor Dan INTRĂ în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, conform BEMNicusor D1
Nicusor D1

Update, LUNI, ora 18:00: Conform datelor centralizate la prânz de Biroul electoral Municipal, Nicuşor Dan are suficiente voturi pentru a depăşi pragul electoral de 5%, cu 5,16% din voturile exprimate pentru Consiliul General.

Citeşte şi Nicuşor Dan pe locul trei la Primărie?

Eliminarea pragului electoral de 5% este valabilă începând de la alegerile legislative din toamnă, ceea ce înseamnă că Nicuşor Dan ar trebui să depăşească previziunile exit-pollurilor pentru a intra în Consiliul General.

Conform Articolului 96 din Legea privind alegerea autoritatilor administratiei publice locale, legea nr. 67/2004, republicata 2007: "Pentru repartizarea mandatelor de consilier, biroul electoral de circumscriptie stabileste pragul electoral al circumscriptiei, reprezentând 5% din numarul total al voturilor valabil exprimate in circumscriptia respectiva. In cazul aliantelor politice sau aliantelor electorale, la pragul de 5% se adauga pentru al doilea membru al aliantei 2%. Pentru aliantele cu cel putin 3 membri, pragul electoral este de 8%."

Nicuşor Dan ar avea un loc în Consiliul General al Municipiului Bucureşti dacă la numărătoarea oficială ar depăşi exit-pollul cu 0,7%.

De altfel, şi la funcţia de Primar General, Nicuşor Dan a câştigat un scor bun, situându-se pe locul trei, după candidatul independent susţinut de USL, Sorin Oprescu, şi candidatul PDL, Silviu Prigoană, cu un procent aproape de 7%.

Nicuşor Dan este matematician, ONG-ist şi dusman de temut al actualei conduceri de la Primăria Capitalei după numeroase procese intentate şi câştigate în faţa municipalităţii pentru activităţi ilegale.

Etichete: 2012, Consiliul General, exit poll, nicuşor dan, promo, realitatea, scor, sondaj

0/0 COMENTARII
Sab
11 iun 12:03
+0
VOTURI
-0

Voi de unde ati luat cifra de "Aproape 7%"?Rezultate partiale oficiale (nu dau link ca mi-l taiati, pentru toti ceilalti exista google):Sorin Oprescu: 56,67%

Silviu Prigoana: 15,67%

Nicusor Dan: 9,17%Get your facts straight, people.

ioana
11 iun 17:39
+0
VOTURI
-0

Oprescu avea 65% la exit poll acum are 55%. Numai "profesionisti" ne inconjoara. Apropo, diferenta asta nu macina jurnalistii?

pitagora
11 iun 10:23
+0
VOTURI
-0

o sa intre cand si-o vedea ceafa , multi imbecili online, putini inteleg ce au votat

dan
11 iun 11:07
+0
VOTURI
-0

Nicusor,alt naiv care crede ca poate salva Bucurestiulfara consiliu general in spate.

Du-te la culcare mai procesoman de profesie

Dan Sandu
11 iun 08:08
+0
VOTURI
-0

Tot ce mai putea sa screama plescoianca absorbanta, era sa isi convinga postacii pedelingai ca ea are vreo legatura cu Nicusor Dan :)) Se stie ca inteligenta ei este egala cu a papagalilor atat de usor de prost, la fel de educati ca ea.

Nesfarsitul pupincurism udrian ridicat de sarantocii netului si cersetorii de la masutele tv la rang de politica. Va meritati soarta, loaze blonde la creier.

Tot e bine, daca nu mai puteti fura, macar continuati sa pupati dosurile celor care pot. Poate va arunca si voua ceva...

Alexander George
11 iun 01:26
+0
VOTURI
-0

Rusine sa le fie tuturor celor care au votat cu USL!

ics
11 iun 15:06
+0
VOTURI
-0

sa le sugi tu pula, postacule !

ai un post cald, pedelist, bine platit si sperai sa mai pupi o vreme multii banuti pe care ii iei ?n-a fost sa fie !

gogu
10 iun 23:33
+0
VOTURI
-0

@nicusoristul: da si link cu legea ca eu nu o gasesc sa nu zica careva o spui povesti.

@Octav: buna asta :)):)):))

Octav
10 iun 23:20
+0
VOTURI
-0

Nicusoare, salutari lu' Udrea, simpaticule !

george c.
11 iun 01:04
+0
VOTURI
-0

Cat de tampit poti sa fii...

Pardaf.ro
11 iun 10:01
+0
VOTURI
-0

Da ma, si Udrea il saluta pe el si ii indica si contul unde sa puna banii pe care o sa-i jecmaneasca in calitate de consilier general, ca sa plateasca inapoi "sustinerea" ;)

Z.S.M.
11 iun 11:47
+0
VOTURI
-0

troll platit de mafioti.

nicusoristul
10 iun 23:16
+0
VOTURI
-0

Gresit ! art 96 din lege zice (1) Pentru repartizarea mandatelor de consilier, biroul electoral de circumscripţie stabileşte pragul electoral al circumscripţiei, reprezentând 5% din numărul total al voturilor valabil exprimate în circumscripţia respectivă. În cazul alianţelor politice sau alianţelor electorale, la pragul de 5% se adaugă pentru al doilea membru al alianţei 2% . Pentru alianţele cu cel puţin 3 membri, pragul electoral este de 8% .

mihai
11 iun 00:04
+0
VOTURI
-0

@Nicuşoristul: s-a eliminat pragul electoral.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h