Nicuşor Dan, la Antena 3: "Eu cred că lucrurile nu sunt jucate". Întâmplarea cu Gâdea din platouALEGERI BUCUREŞTI 2016. Nicuşor Dan, candidatul USB la Primăria Capitalei, a declarat, joi seara, la Antena 3, că  el crede că "lucrurile nu sunt jucate, aşa cum nu erau jucate nici când a candidat domnul Ponta". Potrivit unui sondaj TNS, prezentat de Nicuşor Dan, precum şi unei cercetări IRES, candidatul USB se află pe poziţia a doua, dar la mare distanţă de Gabriela Firea.

Nicusor Dan si Clotilde Armand, la Antena 3
Nicuşor Dan şi Clotilde Armand, la Antena 3
Foto: hotnews.ro

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. "Eu cred ca lucrurile nu sunt jucate, asa cum nu erau jucate nici cand a candidat domnul Ponta. Vrem sa facem politica pe termen lung, vrem sa facem altfel de politica. Si nu vrem sa ii dezamagim pe acei oameni cu care fiecare dintre noi s-a intalnit pe strada. Este un gest asumat. Nu vom merge la brat cu PNL-ul.", a declarat Nicuşor Dan la Antena 3, potrivit hotnews.ro.

Elementul cel mai interesant al serii a fost o intamplare din platou, dar din afara emisiunii. Vlad Ursulean a postat pe contul sau de Facebook o inregistrare in care Gâdea isi face un selfie cu Nicusor Dan si il lauda pe acesta si pe Clotilde Armand careia i-a spus ca ar fi votat-o "cu toata inima" daca locuia in Sectorul 1. Oameni ca dumneavoastra, ca Nicusor, ar putea sa schimbe lucrurile."

Candidatul USB pentru Sectorul 1, Clotilde Armand: "Sotul meu este roman, lucrez in Romania, locuiesc aici de 20 de ani, chiar daca am ramas cu un accent. Daca vrem o capitala europeana, mi se pare firesc, Paris este un model bun, am trait si in Germania si in Statele Unite. Standardul meu este cel pe care il vor si bucurestenii. In primul rand, am facut parte din echipa de directori francezi care a preluat Distrigaz Sud, am ajutat multe firme sa vina in Romania. Si in Distrigaz era o mafie. Am gestionat un buget de un miliard de euro si 1.700 de oameni, cand lucram la Airbus. Aici suntem putin in Evul Mediu, nicio transparenta, nicio dezbatere publica. Nu este in regula. Eu il cunosc pe Nicusor Dan de 20 de ani. El era prieten cu sotul cumnatul meu, o lume de matematicieni."

"Eu castig de 5, 6, 7 ori mai mult decat as castiga ca primar. Am 20 de ani de casatorie, sotul meu era atunci student la MIT. Si el mi-a spus ca se intoarce in Romania. Cand a ajuns aici, avea un salariu de 50 de dolari pe luna, desi avea oferte de sute de mii de dolari din SUA. Ar fi o onoare pentru mine as fiu aleasa primarita a Sectorului 1. Va fi dificil, dar nu imposibil. Am o arma redutabila, societatea civila. Este o arma care nu a fost folosita de ceilalti primari", a explicat Clotilde Armand.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Clotilde Armand, mihai gadea, nicuşor dan, Nicusor Dan Antena 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE