Nicuşor Dan le cere contracandidaţilor Firea şi Predoiu dezbateri pe proiectele din BucureştiCandidatul USB la Primăria Generală Nicuşor Dan le-a cerut vineri principalilor contracandiaţi, Gabriela Firea (PSD) şi Cătălin Predoiu (PNL), să participe la dezbateri publice pe tema proiectelor din Bucureşti.

Nicusor Dan
Nicuşor Dan
Foto: radu-tudor.ro

"Gabriela Firea şi Cătălin Predoiu promit că vor face o administraţie transparentă, că vor pune pe site-ul primăriei toate contractele şi bugetele capitalei, dar lipsesc la primul test de transparenţă. Amândoi fug de întâlnirile televizate sau de cele din redacţiile publicaţiilor, fug de dezbaterile proiectelor pentru Bucureşti în faţa cetăţenilor. Dezbaterea însemnă transparenţă! Gabriela Firea preferă dezbaterile cu "yesmani". Până şi Victor Ponta a acceptat să meargă în confruntări cu Klaus Iohannis. Chiar atât de jos au ajuns lucrurile în psd-ul lui Liviu Dragnea?", afirmă Nicușor Dan, potrivit unui comunicat de presă emis de USB.

Dan le reproşează contracandidaţilor săi că a trecut deja o săptămână din campania electorală şi că nu a avut loc nicio dezbatere despre proiecte importante, cum ar fi transparenţa, implicarea reală a cetăţenilor prin accesul la informaţie de interes public, soluţii pentru transportul în comun şi pentru parcări, creşterea numărului de şcoli şi grădiniţe, reducerea poluării.

Etichete: alegeri bucuresti, ALEGERI BUCUREŞTI 2016, bucuresti 2016, cătălin predoiu, Gabriela Firea, nicuşor dan, nicusor dan usb

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE