Nicuşor Dan: Nu facem alianţe în niciunul dintre cele şapte consilii locale din BucureştiPreşedintele USB, Nicuşor Dan, a scris un mesaj pe Facebook în care a subliniat că nu face alianţe în consiliile locale din Bucureşti.

Nicusor Dan
Nicusor Dan

"Declaraţiile din ultimele zile ale unor politicieni din PNL ne obligă să ne reafirmăm poziţia din campania electorală. Nu facem alianţe în niciunul dintre cele şapte consilii locale din Bucureşti. USB nu vrea nicio funcţie de viceprimar", a scris pe Facebook, Nicuşor Dan.

De cealaltă parte, copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marţi, că PNL va face opoziţie la PSD atât în consiliile primăriilor de sectoare, cât şi în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, afirmând că liberalii au fost mandataţi să poarte discuţii cu partidele care au reprezentanţi în consilii, USB şi PMP.

În acest context, Gorghiu a precizat că sunt foarte puţine sectoare în care alături de USB şi PMP se poate face o majoritate pentru a putea desemna un viceprimar.

''Am discutat că vom avansa discuţii cu celelalte formaţiuni politice din consiliile locale pentru a putea avea o masă mai mare de consilieri pentru a putea face opoziţie. (...) Colegii noştri au fost mandataţi ca până pe data de 21 când se vor depune jurămintele să vadă cum reuşesc să concretizeze discuţiile deja existente'', a mai spus Gorghiu.

Etichete: aliante usb, aliante usb primaria capitalei, nicuşor dan, USB

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE