Nicuşor Dan nu îl vrea pe Cristian Preda în echipa sanicusor dan
nicusor dan

După decizia Biroului Permanent al PDL de a propune excluderea din partid a lui Cristian Preda, Silviu Prigoană a declarat, ironic, că în felul acesta partidul i-a oferit ocazia de a face parte din staff-ul de campanie al independentului Nicuşor Dan, pe care îl şi sprijină.

Se pare însă că Nicuşor Dan nu este pregătit să îl ia în braţe pe fostul PDL-ist, chiar dacă recunoaşte că scandalul i-a folosit la notorietate:

"Personal, îmi pare rău pentru Cristian Preda! Eu îi mulţumesc (pentru susţinere-n.r.)", spune candidatul la Primăria Capitalei, conform rfi.ro.

Întrebat dacă şi l-ar dori pe Cristian Preda în echipa sa de campanie, Nicuşor Dan a răspuns: "Eu am echipa mea şi am drumul pe care am pornit alături de ea. Evident, acest mic scandal mediatic îmi face bine din punct de vedere al notorietăţii, dar oamenii sunt convins că se vor uita la programe şi vor lăsa în două-trei zile în urmă acest scandal".

Nicuşor Dan mai afirmă că Preda este un om "de bună credinţă". "Cristian Preda a înţeles că suntem în secolul 21 şi Primăria este o responsabilitate uriaşă şi e o chestiune complexă, a înţeles că nu mai merge cu politicieni care vorbesc, dar nu au conţinut. Îmi pare rău că partidul nu a înţeles că domnul Preda este absolut de bună credinţă!", declară candidatul.

Etichete: alegeri, Cristian Preda, nicuşor dan, Primăria Capitalei

0/0 COMENTARII
adi
03 apr 19:31
+0
VOTURI
-0

era de asteptat ca nici nicusor dan sa nu il mai vrea pe preda cand a vazut ca nu este capabil de nimic.,

gabi
03 apr 18:26
+0
VOTURI
-0

da era de asteptat ca nici nicursor sa nu fie de acord sa il mai sustina preda dupa ce a vazut cum este, este ceva normal, nimeni nu vrea sa il sustina un om slab...

andu
03 apr 18:06
+0
VOTURI
-0

da era de asteptat ca nici nicursor sa nu fie de acord sa il mai sustina preda dupa ce a vazut cum este, este ceva normal

carmen
03 apr 17:46
+0
VOTURI
-0

normal ca nici nicusor nu il mai vrea, pentru ca a vazut cat este de incapabil, dasta a si fost dat afara din pdl.

dee
03 apr 17:25
+0
VOTURI
-0

preda nimeni nu te mai vrea la ce fel de om esti, mi se pare normal ca toti sa te dea la o parrte,

cristi
03 apr 17:03
+0
VOTURI
-0

normal ca nici nicusor nu il mai vrea, pentru ca a vazut si el ce fel de om este, cine are nevoie langa el de oameni slabi??? cine??? nimeni.

kiki
03 apr 16:32
+0
VOTURI
-0

pai normal ca nu il mai vrea doar nu ii aduce nimic bun, doar il trage in jos preda.

raul
03 apr 16:31
+0
VOTURI
-0

A plecat cristian preda,uraaaa!!!! Dar unde se duce????Aici se va incheia cariera politica a lui….Poate il ia Dan Diaconescu…acolo oricine are loc daca se incadreaza mentalitati lui DD.

clau
03 apr 16:28
+0
VOTURI
-0

Sunt convins ca ,cariera politica a lui cristian preda se va incheia curand.Cine mai risca sa il aiba de coleg vazand o tara intreaga cat de nedrept s-a comportat cu colegii din PDL

eve
03 apr 16:20
+0
VOTURI
-0

Predea este un nerecunoscator,daca nu era PDL-ul nu se putea realiza..cu toate ca a plecat din PDL nu il vrea nimeni,nici macar Nicusor pe care Prdea l-a sustinut pentru primaria capitalei.

sasu
03 apr 16:04
+0
VOTURI
-0

Cu diplomatia sa desavarsita, Preda arata ca nu este un barbat frustrat si recunoaste calitatile femeilor politician amintite de el. Il felicit ca a avut curajul s-o spuna si public. Din cate stim si vedem alti colegi politicieni n-ar face asa ceva nici sa-i picuri cu ceara. Mai degraba sunt niste misogini desavarsiti exemplu Ponta si Crin, care la fiecare 4 cuvinte dintr-o fraza al 5 este Udrea

otilia
03 apr 15:45
+0
VOTURI
-0

nimeni nu il mai vrea pe preda, mi se pare ceva normal cine are nevoie de un om slab in echipa lui????

maftei
03 apr 15:21
+0
VOTURI
-0

Preda, acest domn caruia ii vorbeste gura fara el, observ ca a uitat de unde a plecat! Cum poate sa isi demigreze in halul acesta colegii? Mi se pare ca este ca o catza care nu face altceva decat sa trancaneasca! Poate ii place viata media si incearca de 2 ani sa atraga el atentia si nu il baga nimeni in seama!

mitica
03 apr 15:07
+0
VOTURI
-0

Cu siguranta acest PREDA a uitat de unde a plecat !!! Elena Udrea are perfecta dreptate, sa fie eliminat! Nu are ce sa caute la PDL! El nu stie sa isi sustina colegii ci doar sa ii critice! Elena se poate lauda cu multe proiecte si cu o cariera foarte frumoasa! El cu ce se poate lauda cu faptul ca a fost impus pe o lista si datorita colegiilor sai astazi este la bruxell?

sorin
03 apr 14:56
+0
VOTURI
-0

Preda trebuia de foarte mult timp alungat din PDL.Isi critica colegii care au avut si au rezultate exceptionale din frustrare

mitica
03 apr 14:50
+0
VOTURI
-0

PDL a trebuit sa repare greseala si sa-l dea afara, nu stiu de ce l-au luat in casa lor?!!!

Un politruc format la Stefan Gheorghiu, nu este credibil, este un fals intelectual, stim bine cine face acea "faculatate" la acea vreme...asa ca ....

luana
03 apr 14:47
+0
VOTURI
-0

nici nicusor dan nu il vrea pe preda, este si normal din moment ce a vazut ce face si cum face, mi se pare normal...

ioana
03 apr 14:41
+0
VOTURI
-0

Plecare lui nu a afectat pe nimeni si nici nu se va intampla asta pe termen lung..nu s a implicat in nimic!Nu a avut nici un rezultat progresiv ca om politic.

marius
03 apr 14:33
+0
VOTURI
-0

Este foarte bine ca a fost exclus preda din PDL pentru ca nu ajuta pe nimeni cu nimic..este doar un arivist care isi critica colegii!.....

marius
03 apr 14:32
+0
VOTURI
-0

Este foarte bine ca a fost exclus preda din PDL pentru ca nu ajuta pe nimeni cu nimic..este doar un arivist care isi critica colegii!

bobo
03 apr 14:32
+0
VOTURI
-0

Acest Preda n-a facut nimic petru partid, asa ca nu vad de ce ar fi asa o tragedie daca a fost exclus!!! Un comunist cu state vechi care nu se poate adapta la zilele noastre. Este invatat ca pe vremea cand era mare activist PCR.

Dan Damian
03 apr 14:26
+0
VOTURI
-0

TOATE comentariile sunt scrise de unul si acelasi individ.

Cititi cu atentie si va veti da seama.

INCREDIBIL !

ioana
03 apr 14:25
+0
VOTURI
-0

nimeni nu il mai vrea pe preda, cei din pdl mereu au stiut ca oamenii slabi nu au ce cauta acolo.

asu
03 apr 12:49
+0
VOTURI
-0

Plecarea lui Preda nu o sa afecteze PDL-ul...este un partid foarte puternic sa fie afectat de un om care a fost doar cu numele in PDL.

leo
03 apr 12:38
+0
VOTURI
-0

Ei lasa mai Preda ca o sa iti faci partidul tau! Poti tu sa fi si presedinte si vice sit tot! o sa te poti critica singur!

conecter
03 apr 12:37
+0
VOTURI
-0

situatia aceasta e chear penibila! Nu il vrea nimeni! ))) nasol nasol!

jojo
03 apr 12:36
+0
VOTURI
-0

Nu cred ca il mai vrea cineva in vreo echipa! A demonstrate ca nu te poti baza pe el…nasol.

kiko
03 apr 12:32
+0
VOTURI
-0

nici nicusor nici antonescu nu il vrea! se pare ca a ramas pe langa...vezi daca ai gura mare?

iub
03 apr 12:30
+0
VOTURI
-0

este normal sa-l refuze! ca a afirmat ca il sustine asta nu insemana ca mai tarziu nu va fi impotriva lui!

pex
03 apr 12:28
+0
VOTURI
-0

face de ras oamenii politici preda! de ce l ar vrea alaturi de el? sa-l critice mai incolo?? sa fim seriosi e un om inteligent!

ely
03 apr 12:24
+0
VOTURI
-0

Pana si independentul Nicusor Dan il refuza desi Preda a anuntat ca il sustine in cursa electorala

dan
03 apr 12:13
+0
VOTURI
-0

Plecarea lui Predea este cel mai bun lucru care se putea intampla in PDL.Nu stiu cum a putut fi suportat ata timp cat el a fost numai contra colegilor de partid.

Corneliu Vladescu
03 apr 11:41
+0
VOTURI
-0

Iata de ce nu va ploua la toamna:Nicusor Dan nu-l vrea pe Preda in echipa!Nicusor Dan a inceput sa se ia in serios,saracul!Chiar crede ca re vreo sansa in fata lui Sorin Oprescu?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE