Nicușor Dan, obligat de BEM să retragă materialele cu caracter "defăimător" de pe FacebookALEGERI BUCUREŞTI 2016. Biroul Electoral al Municipiului București (BEM) a admis sâmbătă o plângere a Alianței electorale PSD+UNPR, obligând candidatul Uniunii Salvați Bucureștiul la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, să retragă o serie de materiale electorale cu caracter "defăimător" de pe site-urile de socializare.

Nicusor Dan
Nicusor Dan

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Plângerea Alianței PSD+UNPR a fost analizată în ședința de sâmbătă a BEM.

Alianța PSD+UNPR reclamă încălcarea prevederilor art. 65 alin. 5 din legea 115/2015, arătând că sâmbătă, pe pagina de Facebook a candidatului Nicușor Dan a fost promovat un mesaj electoral împotriva candidatului PSD+UNPR după închiderea campaniei electorale, conținând "mesaje denigratoare, defăimătoare și informații false".

Potrivit BEM, în susținerea plângerii, Alianța PSD+UNPR a trimis o imagine a postării utilizată în materialul electoral, care conține îndemnul "să ieșim la vot pentru a scăpa Bucureștiul de corupție" și "să nu ne alegem cu Oprescu 2".

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. BEM a apreciat, cu unanimitate de voturi, ca întemeiată plângerea Alianței PSD+UNPR, considerând textele reclamate având caracter "defăimător".

Sursa: Agerpres

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, BEM, nicuşor dan

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE