Nicuşor Dan, plângere la BEM împotriva PNL: Urât, foarte urât, domnule PredoiuNicuşor Dan, candidatul USB la Primăria Capitalei, a anunţat, joi, că a făcut o plângere la Biroul Electoral Municipal împotriva PNL pentru că a distribuit în Bucureşti 500.000 de pliante în care îl acuză că s-a aliat cu PSD şi că are legături cu "rechinii imobilari".

"Cătălin Predoiu trebuie să fie extrem de disperat dacă a ajuns să dea asemenea mizerii. Am declarat de zeci de ori că nu voi accepta niciodată să fiu viceprimar într-o Primărie condusă de Gabriela Firea. Că nu voi face niciodată vreo înțelegere cu PSD, cel mai corupt partid din România. PNL a dat 500.000 de flyere cu această minciună. Vă rog să share-uiți acest mesaj atât de mult încât să ajungă la toți cei 500.000 de oameni pe care Cătălin Predoiu încearcă să-i manipuleze", a scris Nicușor Dan pe Facebook. 

Pe fiecare pliant în parte este scris faptul că acestea au fost produse la "comanda PNL București", arătând de asemenea că este vorba de un tiraj de jumătate de milion de exemplare. 

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, biroul electoral municipal, flyere pnl, nicuşor dan, plangere bem, PNL

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h