Nicuşor Dan: Primăria Capitalei nu a răspuns solicitării USR privind amplasarea de corturiUniunea Salvați România anunță că va amplasa, luni, în Piața Universității din Capitală, un prim cort în vederea strângerii semnăturilor pentru participarea la alegerile parlamentare, după ce a așteptat 30 de zile o autorizație din partea Primăriei Capitalei, dar solicitarea a rămas fără răspuns.

Nicusor Dan
Nicusor Dan

"Primăria Capitalei nu a răspuns solicitării Uniunii Salvați România privind amplasarea de corturi. Azi (luni - n.r. )voi instala primul cort, autorizat prin aprobare tacită. (...) USR a depus cererea pentru amplasarea corturilor în vederea strângerii semnăturilor necesare pentru participarea la alegerile parlamentare pe 26 august, dată de la care au trecut 30 de zile", a scris liderul USR, Nicușor Dan, pe Facebook.

Nicuşor Dan a precizat că acest prim punct pentru strângerea semnăturilor, de la Piața Universității, urmează să fie amplasat luni, la ora 12.00, însă USR intenționează să instaleze astfel de corturi, pe parcursul zilei, în toate sectoarele Capitalei.

"Considerăm că solicitarea de autorizare intră sub incidența legii privind procedura aprobării tacite, care prevede că, după expirarea termenului stabilit pentru emiterea autorizației și în lipsa unei comunicări scrise din partea autorității administrației publice, solicitantul poate desfășura activitatea, presta serviciul sau exercita profesia pentru care s-a solicitat autorizarea", a mai scris Nicușor Dan.

Pe 23 septembrie, deputatul Remus Cernea, care dorește să candideze independent la alegerile parlamentare, a amplasat un cort pentru strângerea semnăturilor în Piața Unirii, anunțând că a depus în urmă cu 30 de zile o solicitare la Primăria Capitalei în vederea obținerii unei autorizații, dar că nu a primit niciun răspuns.

Etichete: corturi bucuresti, corturi electorale, nicuşor dan, usr

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE