Nicuşor Dan: "PSD a câştigat în secţiile din Sectorul 1 în care nu am avut observatori"Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că Armand, candidata partidului la Primăria Sectorului 1, clasată pe locul al doilea în rezultatele parţiale anunţate de BEC, a avut mai puţine voturi în secţiile în care USB nu a avut observatori.

Nicusor Dan: "PSD a castigat in sectiile din Sectorul 1 in care nu am avut observatori"
Nicuşor Dan: "PSD a câştigat în secţiile din Sectorul 1 în care nu am avut observatori"
Foto: b365.ro

"Cateva numere, fara comentarii. In sectorul 1 au fost 163 de sectii. Am avut delegati in 126 de sectii. In ele Clotilde Armand a castigat cu 76 de voturi (medie 0,6 voturi / sectie pentru noi). Nu am avut delegati in 36 de sectii. In acestea PSD a castigat cu 1755 de voturi (medie 46 voturi / sectie in defavoarea noastra). Multumim tuturor delegatilor nostri pentru efortul incredibil de azi-noapte.", a notat Nicuşor Dan pe Facebook.

Şi Clotilde Armand a reacţionat pe Facebook luni dimineaţă, anunţând că este dezamăgită de răsturnarea de situaţie rezultată în urma numărării voturilor. Ea a declarat, de asemenea, că în secţiile de votare din Sectorul 1, USB nu a avut prea mulţi observatori. Armand era cotată, duminică seară, de EXIT-POLL-uri, drept noul primar al Sectorului 1, însă rezultatele parţiale anunţate de Biroul Electoral Central luni dimineaţă o clasează pe locul al doilea. 

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Clotilde Armand, nicuşor dan, Sectorul 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE