CONTRE de campanie. Nicușor Dan: ”PNL A REFUZAT organizarea unui sondaj comun”. REPLICA lui PredoiuALEGERI BUCUREȘTI 2016. Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, spune că a avut o întâlnire, luni seara, cu reprezentanții PNL, dezvăluind că aceștia ”au refuzat realizarea unui sondaj comun, organizat de o firmă internațională, auditat de ambele partide”. În replică, Predoiu susține că Nicuşor Dan a refuzat de fapt propunerea ca unul dintre cei doi să se retragă şi să îl susţină pe celălalt și că acesta nu face altceva decât să deschidă ”calea doamnei Firea către Primărie”.

”Am avut în această seară o întâlnire cu PNL. Au refuzat organizarea unui sondaj comun, organizat de o firmă internațională, auditat de ambele partide.

În aceste condiții, noi am decis să mergem înainte cu organizarea sondajului. Îi invităm în continuare pe cei de la PNL să auditeze cercetarea sociologică.

Nu avem nimic de ascuns. Vom face publice rezultatele în ultimele zile de campanie. Am convingerea că ele vor arăta ceea ce am spus de la bun început: că USB este singura forță capabilă să aducă o schimbare adevărată în felul în care se face administrație în București”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook. 

Cătălin Predoiu, care îi dăduse termen ora 21.00 lui Nicușor Dan pentru a spune dacă se retrage din cursa electorală în cazul în care ar fi ieșit pe locul al doilea în sondajul comun, i-a dat replica. 

”Propunerea a fost respinsă pentru că esenţa ei este sprijinul pe care fiecare trebuie să-l dea celuilalt dacă e în fruntea clasamentului. Ceea ce înseamnă, din punctul meu de vedere, că este o respingere clară a unei oferte de a coagula voturile de dreapta, ceea ce înseamnă că, vând-nevrând, domnul Nicuşor Dan deschide calea doamnei Firea către primărie şi îşi deschide şi dânsului calea către un post de viceprimar", a spus Predoiu, la România TV.

Cătălin Predoiu susţine că inclusiv absenţa de la dezbaterea de la România TV a lui Nicuşor Dan şi a Gabrielei Firea arată că cei doi sunt pregătiţi să ajungă la o înţelegere.

"Din partea lui Nicuşor Dan vedem neseriozitate. Eu am făcut propunerea pentru a coagula nişte voturi a candidaţilor de dreapta. Acum văd deschisă calea către un tandem Gabriela Firea-Nicuşor Dan. Un vot dat lui Nicuşor Dan, îi face bine lui Nicuşor şi foarte bine Gabrielei Firea", a comentat Predoiu.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, i-a cerut reprezentantului USB, Nicușor Dan, să spună luni, până la ora 21,00, dacă acceptă propunerea de a se retrage din cursa electorală, în cazul în care sondajul nu îl dă pe el favorit pentru Primăria Capitalei.

CITEŞTE ŞI Nicuşor Dan acceptă propunerea lui Predoiu: "Foarte bine, să facem un sondaj, dar NU mă retrag" 

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că acceptă propunerea contracandidatului său de la PNL, Cătălin Predoiu, pentru realizarea unui sondaj pentru a se vedea cine stă cel mai bine în opţiunile bucureştenilor. Nicușor Dan spune că este ”conștient” că există ”un risc real ca Firea-PSD să câștige Primăria Capitalei”, însă precizează că el nu se va retrage din cursă și va merge până la capăt. 

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, cătălin predoiu, nicuşor dan, PNL

0/2 COMENTARII
cititor
31 mai 07:19
+0
VOTURI
-0
Predoiu nu a dorit la inceput sa candideze, a acceptat la presiunea partidului, cand a ramas fara resursa umana. Deci, nu poate fi primar al Capitalei cineva care nu si-a dorit acest lucru. Nicusor Dan este un fripturist, care habar nu are de administratie, este incet la vorba si in actiune, incapabil sa se bata cu rechinii din Consiliul General. G. Firea, are cunostinte, experienta, rea de gura, bataioasa. O femeie razbate totdeauna acolo unde nu o pot face barbatii. Prin urmare ...NU VA PIERDETI CU pREDOIU ȘI NICUSOR DAN ȘI VOTATI FIREA
jkhk
31 mai 05:59
+0
VOTURI
-0
Calea doamnei Firea a fost deschisa de PNL cand a fost de acord cu alegerile intr-un singur tur, plus ca in mai toata campania Predoiu a lasat impresia de blat cu Gabriela Firea.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE