Nicuşor Dan şi-a adus copilul la protestul din Piaţa UniversităţiiLiderul USR Nicuşor Dan a participat şi el la protestul de duminică din Piaţa Universităţii. Surprinzător este că acesta şi-a adus şi bebeluşul de doar 6 luni, chiar dacă afară termometrul indica temperaturi foarte scăzute.

Nicusor Dan
Nicuşor Dan
Foto: captura video

Nicuşor Dan îşi anunţase pe pagina sa de Facebook prezenţa la protest. Cu toate acestea, el i-a lăsat pe cei din Piaţă fără cuvinte şi asta deoarece nu a venit singur, ci împreună cu fetiţa sa de 6 luni.

Cu copilul în braţe, învelit într-o păturică, liderul USR a mers în marş spre Guvern. Întrebat de ce a venit cu copilul la proteste, acesta a spus că pentru a învăţa: "Am fost cu ea la Roşia Montană, am fost la tribunal, îi creez amintiri", a spus acesta.

"Am spus în campania electorală că miza PSD este să câştige puterea pentru a şterge secolul de puşcărie pe care-l au de executat politicienii corupţi şi prejudiciul de un miliard de lei pe care-l au de plătit. Vom lupta pentru a împiedica acest plan, care a fost declanşat săptămâna trecută, prin toate mijloacele, atât în Parlament cât şi în stradă", a scris liderul USR pe pagina sa de Facebook.

Etichete: nicuşor dan, protest Bucuresti

0/3 COMENTARII
Gandire de ev mediu
25 Jan 07:57
+0
VOTURI
-0
Fatza lui Dragnea e muuuult mai potrivita
Andrei
24 Jan 10:57
+0
VOTURI
-0
@ CAINE: DA, dar fata nu este un aspect relevant. Faptele sunt.
caine
23 Jan 18:26
+0
VOTURI
-0
uitandu-va la fata astuia, ce credeti, inspira incredere? i-ati da tara s-o conduca ?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE