Nicușor Dan și-a anunțat candidatura ca independent la Primăria BucureștiNicușor Dan a anunțat că va candida ca independent la Primăria Bucureștiului și a cerut sprijinul PNL și al Alianței USR PLUS. "Cred că imediat ce o să se termine toate această nebunie cu probleme naţionale, şefia Camerei Deputaţilor, moţiune de cenzură, eu cred că o să existe înţelepciunea ca opoziţia să vină cu un candidat comun la Primăria Bucureşti şi eu cred că sunt cel mai bun astfel de candidat. Eu vreau să fiu să fiu candidat independent susţinut de partid, respectiv alianţă", a declarat fondatorul USR la B1TV.

Nicusor Dan
Nicuşor Dan

„Gabriela Firea este foarte greu de bătut, nici candidatul alianţei, nici candidatul PNL nu poate să o bată singur. Singura posibilitate este ca opoziţia să aibă cu candidat comun. O să accepte alianţă să sprijine candidatul PNL? Nu! O să accepte PNL să sprijine candidatul alianţei? Nu! Atunci să sprijine un independent să câştige toată lumea", a mai spus Nicuşor Dan.

Reamintim că USR și PLUS au luat decizia de a avea un candidat comun la București. Potrivit surselor G4Media.ro, în cursa internă pentru desemnarea candidatului vor intra Roxana Wring (USR București) și Vlad Voiculescu (PLUS București).

Nicușor Dan a mai candidat la Primăria București în 2016, când a ieșit pe locul doi după Gabriela Firea.

Etichete: Bucureşti, candidatură, nicuşor dan, Primăria Bucureşti

0/3 COMENTARII
mihai
31 mai 12:29
+0
VOTURI
-0
daca vine Nicusor, nu se va mai construi nimic in Bucuresti. Viziunea lui legata de cum trebuie sa arate un oras e arhaica: "sa nu se faca nimic, sa nu stricam tesutul urban, sa pastram aspectul de original de mahala..." Nu e vina lui, e doar un biet taran matamatician. Trist e ca sunt multi care ar vota cu el, cu alte cuvinte, care ar vrea ca orasul sa ramana intepenit in timp...
MARINELU
30 mai 15:53
+0
VOTURI
-0
Si va iesi din nou pe locul 2.
gigi
30 mai 11:12
+0
VOTURI
-0
Nicusoare.., lasa-ne . In afara sa te opui la orice nu stii sa faci nimic.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h