Nicuşor Dan, un nou proces câştigat: Firea, obligată să facă public proiectul pentru Parcul CișmigiuNicușor Dan a câștigat procesul cu primarul general al Capitalei în ceea ce privește Parcul Cișmigiu. Gabriela Firea propunea în vara anului trecut aprobarea amenajării Parcului Cișmigiu, cu un cost de 10 milioane de euro.

Gabriela Firea si Nicusor Dan
Gabriela Firea şi Nicuşor Dan

Tribunalul București o obligă astfel pe Gabriela Firea să facă public proiectul de amenajare a Parcului Cișmigiu, scrie stiripesurse.ro.

În iulie 2019, Gabriela Firea propunea Consiliului General aprobarea amenajării Parcului Cișmigiu, cu un cost de 10 milioane de euro. De asemenea, primarul i-a amenințat cu judecata pe specialiștii care s-au opus acestui proiect de amenajare. În tot acest timp însă, proiectul nu a fost făcut public.

Asociația Salvați Bucureștiul a solicitat oficial, în august 2019, comunicarea proiectului dar nu a primit răspuns și astfel a solicitiat în instanță acest lucru. Tribunalul București, prin sentința pronunțată în dosarul 28678/3/2019, a obligat Primarul să comunice documentația. Hotărârea poate fi atacată cu recurs.

Asociația Salvați Bucureștiul a mai câștigat 167 de astfel de litigii în chestiuni care vizează dezvoltarea urbană a Bucureștiului.

Etichete: Gabriela Firea, nicuşor dan, Parcul Cişmigiu, proces, Tribunalul Bucureşti

0/1 COMENTARII
Vlad Tepes
30 ian 02:54
+0
VOTURI
-0
Ce dracului a mai cistigat plicusor dan ?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE