Nicuşor Dan: USR este azi a treia forţă politică din România. Este o victorie a democraţieiLiderul USR, Nicuşor Dan, a declarat duminică seara că este un fapt extraordinar că USR a ajuns a treia forţă politică a României după alegerile din 11 decembrie, caracterizând rezultatul drept ''un început''.

Nicusor Dan
Nicuşor Dan

"E un fapt extraordinar că un partid care a început în luna februarie 2016 este azi a treia forţă politică din România (aplauze - n.r.). Este o victorie a democraţiei din România. Pentru prima oară după Revoluţie un partid format din oameni care nu au mai făcut politică intră în Parlament", a spus Nicuşor Dan.

Liderul USR a ţinut să mulţumească celor care au votat această formaţiune, celor care au donat şi celor care au strâns semnături.

"Mulţumesc celor 350.000 de români care au semnat listele noastre şi sutelor de mii de români care ne-au dat votul azi. Mandatele noastre sunt de fapt ale lor. În 4 ani de mandat nu vom uita cine ne-a trimis în Parlament. Votul de azi e un început. Începând de azi avem mai multă putere şi mai multe resurse. Ne vom lupta cu ilegalităţile, cu abuzurile autorităţilor, împotriva jafului din bani publici. Vom fi partenerul cetăţeanului în relaţia cu autorităţile", a adăugat Dan.

El a mai spus că "uşa USR este deschisă oricând" premierului Dacian Cioloş.

Potrivit lui Nicuşor Dan, reprezentanţii USR în secţiile de votare trebuie să rămână vigilenţi până la finalizarea numărării voturilor.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE

PSD a obţinut 45,3% din voturi la alegerile parlamentare de duminică, PNL - 21 %, USR - 9,3 %, iar UDMR - 6,7%, la Camera Deputaţilor, potrivit rezultatelor exit-poll-ului IRES prezentat de Digi 24 în baza datelor de la ora 21.00, în timp ce la Senat scorurile sunt: PSD - 45,4%, PNL - 21%, USR - 9,4%, iar UDMR - 6,8%. PSD a obţinut 45,% din voturile exprimate pentru Camera Deputaţilor, PNL - 21,7%, iar USR - 9,1%,potrivit rezultatelor exit poll-ului CURS-Avangarde, făcut la comanda PS News şi prezentat de Antena 3. La Senat, PSD a obţinut 45,1, PNL-21,6% şi USR-9,2%. Procentele reprezintă datele obţinute până la ora 21, ora închiderii urnelor.

Etichete: alegeri parlamentare, alegeri parlamentare 2016, nicuşor dan, rezultate alegeri parlamentare

0/2 COMENTARII
aaa
12 Dec 14:36
+0
VOTURI
-0
@plescoi, mare drepate ai cu ultimul rand. Rar gasesti pe cineva sa recunoasca...
Horia Plescoiu
12 Dec 07:56
+0
VOTURI
-0
A treia forta politica ?
Treziti-va ! Nu mai fumati droguri usoare, mai usor cu alcoolul!
Ma rog, daca te-ai nascut prost, asa ramai !!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE