Nicuşor Dan va candida pentru Camera Deputaţilor în Capitală. A strâns 350.000 de semnăturiUniunea Salvaţi România a depus vineri la Biroul Electoral Central 350.000 de semnături pentru a participa la alegerile parlamentare din 11 decembrie, semnături care au fost strânse ''pe bune'', potrivit lui Nicuşor Dan, liderul USR.

Nicusor Dan
Nicuşor Dan

''Am venit la BEC cu 350.000 de semnături, din care 130.000 strânse în ultimele trei zile. Vrem să mulţumim oamenilor care au semnat pentru noi. Am strâns semnăturile astea pe bune. Vrem să mulţumim oamenilor care au strâns semnăturile pentru noi. Au fost câteva mii de oameni care, din proprie iniţiativă, au mers la colegii lor, la rudele lor şi ne-au adus 10, 80, 50 de semnături. Nu o să uităm că, prin efortul lor, putem să propunem listele pentru alegerile parlamentare'', a declarat Nicuşor Dan.

Liderul USR a acuzat ''obstacole puse de autorităţile locale''.

Întrebat dacă el va candida la alegerile parlamentare, Nicuşor Dan a spus că ''foarte probabil'' va candida pentru un post de deputat în Capitală.

Etichete: alegeri parlamentare, alegeri parlamentare 2016, nicuşor dan, nicuşor dan deputat, usr

0/1 COMENTARII
Cris
21 oct 19:21
+0
VOTURI
-0
..puteti sa propuneti pe cine (prin efortul lor) pe listele de parlamentare?? Aia care au dat spaga mai groasa sau cine?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h