Niels Schnecker va demisiona din funcţia de consilier al lui Crin AntonescuNiels Schnecker, omul pe care Crin Antonescu l-a ales să-i fie consilier datorită "succesului înregistrat în campaniile electorale desfaşurate în Statele Unite ale Americii", îşi va da demisia din această funcţie.

Niels Schnecker va demisiona din functia de consilier al lui Crin Antonescu
Niels Schnecker va demisiona din funcţia de consilier al lui Crin Antonescu
Foto: evz.ro

Consilierul lui Crin Antonescu, Niels Schnecker, îşi va da demisia din această funcţie, el renunţând astfel să coordoneze campania prezidenţiabilului USL, au declarat, pentru gândul.info, surse din PNL.

Consultantul politic Niels Schnecker a decis să părăsească echipa de campanie pentru prezidenţiale a preşedintelui PNL, Crin Antonescu, în urma problemelor de comunicare întâmpinate în decursul colaborării din ultimele luni de zile, au declarat, pentru Mediafax, surse din partid. Potrivit unor surse din PNL, consultantul a întâmpinat mai multe probleme de comunicare cu liderul PNL, în special după ce au apărut informaţii potrivit cărora Antonescu ar fi avut discuţii cu Adrian Thiess.

Omul de televiziune a fost numit anul trecut în funcţia de consilier al lui Crin Antonescu şi coordonator al campaniei pentru prezidenţiale.

În luna iunie a anului trecut, Antonescu a argumentat această alegere prin "compatibilitatea viziunilor politice şi a succeselor înregistrate de Niels Schnecker în campaniile electorale desfaşurate în Statele Unite ale Americii".

Etichete: consilier, Crin Antonescu, demisie, Niels Schnecker

0/1 COMENTARII
Camelian Propinatiu - scriitor
03 feb 14:54
+0
VOTURI
-0
Dl Niels Schnecker stie ca nu mai e nimic de asteptat de la politicieni! Ragazul Brucan pentru invatarea democratiei fiind depasit de 5 ani, e momentul Havel sa aiba si RO un presedinte scriitor, patriot care s-a delimitat de postromânism, cele mai mari sanse avându-le, daca s-ar incumeta, dnii Plesu, Liiceanu si Manolescu. Si, evident, mai tinerii Cartarescu si Vosganian, candidati Nobel ai USR ca Llosa, care insa a ratat presedintia Peru in 1990 contra inginerului Fujimori, ceea ce e improbabil sa se repete si la noi in 2014, când clasa politica are popularitate nula.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h