NINSORI ÎN APRILIE: În tot judeţul Harghita ninge. Circulaţia este îngreunatăCirculația se desfășoară, miercuri dimineață, în condiții de iarnă în județul Harghita, iar pe DN 12A, în zona Vârfului Frumoasa, traficul este îngreunat din cauza ninsorilor.

NINSOARE IN APRILIE: In tot judetul Harghita ninge astazi. Circulatia este ingreunata
NINSOARE ÎN APRILIE: În tot judeţul Harghita ninge astăzi. Circulaţia este îngreunată

Șeful de cabinet al prefectului Harghitei, Adrian Pănescu, a declarat că se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din județ, cum ar fi DN 13B, Gheorgheni-Praid, pe vârful Bucin, DN 12C, între Gheorgheni-Lacu Roșu, DN 13A, Miercurea Ciuc-Odorheiu Secuiesc, cu precădere pe vârful Harghita, sau DN 12A Miercurea Ciuc-Comănești, scrie Agerpres.

Pe DN 12A Miercurea Ciuc-Comănești traficul este îngreunat în zona vârfului Frumoasa, iar echipaje de poliție se află în zonă pentru fluidizarea circulației, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip.

De asemenea, ninge abundent în stațiunea Harghita Băi, unde s-a așternut un strat mai mare de zăpadă.

Se intervine cu utilajele din dotarea Secției de Drumuri Naționale, iar șoferii sunt rugați să circule cu prudență, mai ales că mulți dintre ei au schimbat anvelopele de iarnă ale autovehiculelor cu cele de vară.

Etichete: ninge, ninsori, ninsori 20 aprilei 2016

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE