NINSORI şi LAPOVIŢĂ de săptămâna viitoare. La București, temperaturi scăzute și ploiSăptămâna viitoare, în zonele montane înalte temperaturile vor scădea sub zero grade, iar vântul va sufla cu intensitate, ceea ce favorizează lapoviţa şi ninsoarea. Încă de luni, la munte vor cădea primii fulgi de zăpadă, anunță meteorologii. 

NINSORI si LAPOVITA de saptamana viitoare. La Bucuresti, temperaturi sub 20 de grade si ploi
NINSORI şi LAPOVIŢĂ de săptămâna viitoare. La București, temperaturi sub 20 de grade și ploi

PROGNOZA METEO.  Iarna vine pe 28 septembrie, în acest an.  Meteorologii anunţă temperaturi scăzute pentru zilele următoare. În cea mai mare parte a ţării va ploua, vântul va sufla slab şi moderat, iar vremea va deveni mai rece decât în mod normal pentru sfârşitul lunii septembrie. La munte, luni sunt așteptați primii fulgi de zăpadă. 

În Bucureşti temperatura scade semnificativ, astfel că vremea va deveni uşor mai rece decât în mod normal. 14-15 grade dimineata şi doar în jur de 18 la amiază. Temporar va ploua, iar vântul va avea intensificări. 

PROGNOZA METEO. De asemenea, vom avea precipitaţii in majoritatea regiunilor, mai ales în cele din sudul şi centrul ţării. Aici vor fi din nou cantităti insemnate de apa, 15-20 de litri pe metru patrat. Ploile nu se opresc. Şi miercuri, mai ales în regiunile din vestul, sud-vestul ţării şi în zonele montane continuă să plouă. Nu mai sunt ploi însemnate cantitativ.

PROGNOZA METEO. În noaptea de miercuri spre joi vom constata că aria ploilor se reduce şi vremea începe să se amelioreze.

Dinspre nord avanseaza catre tara noastra un aer rece, chiar foarte rece pentru această perioada.

Temperaturile vor scadea in ultimele zile ale lunii septembrie si inca de luni vorbim de o vreme rece, în cea mai mare parte a ţării. Daca in mod normal ar trebui sa vorbim in ultimele zile ale lunii septembrie despre maxime intre 18 si 23 de grade, luni vorbim de 11-12 grade, poate in jur de 20-21 de grade pe litoral şi în Delta Dunării. În zilele urmatoare vremea rămâne rece, cel puţin până miercuri, maxime intre 12 si 18 grade.

PROGNOZA METEO. La o altitudine mai mare de 1800 de metri, luni spre marti, chiar si pe parcursul zilei de luni vom avea ploi care se transforma in lapoviţă şi in ninsoare. Potrivit meteorologului Silviu Grigore, nu ar fi exclus ca si in zonele de peste 2000 de metri în Carpatii Meridionali sa vedem astfel de fenomene, cu atat mai mult cu cat mercurusl va scădea în termometre pana la valori de minus 3, minius 5 grade, poate chiar in Varfu Omu. Vantul va sufla cu intensificări destul de susţinute in sud, est si zonele montane, acolo unde vorbim de temperaturi negative, care asociate cu vant ce va depasi 40-50 de km pe oră înseamnă o scădere semnificativă real resimtita de organism pana spre minus 10 grade poate chiar mai puţin, scrie romaniatv.net. 

Etichete: lapoviţă, meteorologie, ninsori, prognoza meteo, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h