Curățătorii de zăpadă, la mica publicitate. Cât te costă să te scoată din nămețiNinsoarea din weekend reprezintă, pentru unele persoane, o oportunitate de a face bani. La doar câteva ore după prima ninsoare, site-urile de mică publicitate s-au umplut de anunţuri de la oameni care se oferă să cureţe zăpada de pe maşini, alei sau din jurul caselor, contra cost.

Au aparut curatatorii profesionisti de zapada
Au apărut curăţătorii profesionişti de zăpadă
Foto: betterfm.ro

Românii cu spirit antreprenorial fac profit şi pe timp de iarnă, scrie ziarulring.ro. Odată cu venirea ninsorilor, pe site-urile de mică publicitate au şi apărut anunţuri din partea celor dispuşi să deszăpezească, bineînţeles, contra cost.

Ca şi în cazul oricărui serviciu, preţurile diferă, pornind de la 20 de lei şi ajungând până la 200, în funcţie de suprafaţă. Unul dintre cei dispuşi să câştige astfel un ban este Dani. Potrivit anunţului publicat pe un site, el este dispus, pentru 40 de lei, să deszăpezească blocuri, case etc. Mai mult, el promite că va lucra rapid şi ordonat.

Printre cei care se oferă să practice acest serviciu se numără şi Cristi, un bărbat de 38 de ani din Bucureşti. Dintre toţi cei care au publicat anunţuri pe site-urile de mică publicitate, el este singurul care este dispus să lucreze şi pentru instituţii publice.

"Particular, 38 de ani, deszăpezesc maşini din parcări, dau zăpada din curţile oamenilor, curăţ trotuare, dau zăpada de la sedii de firme, birouri, locuinţe private, ambasade, consulate, instituţii diplomatice şi de stat. Sunt un om muncitor. Lucrez pe zona sect. 1, 2, 3, 4 şi în Pipera", scrie el în anunţ. Preţul cerut este de 50 de lei pe lucrare.

Etichete: anunțuri, nămeți, ninsori, zapada

0/2 COMENTARII
Adrian
29 ian 14:11
+0
VOTURI
-0
Am beneficiat de serviciile acestui baiat.Am avut masina ingropata pur si simplu in zapada.Fiind stradala,firmele d ecuratenie mi-au ingropat-o in zapada.Nu se mai vedea nimic.Am apelat la serviciile lui Cristi si dupa 3 ore si jumatate cat a durat treaba am gasit asta la fata locului: masina curatata,zapada zici ca nici nu a fost prezenta acolo,plus ca a si maturat pe jos.Am ramas mut de uimire ce a putut sa faca acest om.Vi-l recomand cu multa seriozitate.
Cristi
29 ian 13:44
+0
VOTURI
-0
Particular, 38 de ani, deszăpezesc maşini din parcări, dau zăpada din curţile oamenilor, curăţ trotuare, dau zăpada de la sedii de firme, birouri, locuinţe private, ambasade, consulate, instituţii diplomatice şi de stat. Sunt un om muncitor. Lucrez pe zona sect. 1, 2, 3, 4 şi în Pipera" Pentru comenzi va rog sa ma contactati telefonic-0761381411

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE