Niţu, despre femeia găsită moartă în parc: Nu sunt date că decesul s-ar datora muşcăturilor de câineProcurorul general al României, Tiberiu Niţu, a declarat, vineri, că în cazul femeii care a fost găsită moartă într-un parc din sectorul 2 al Capitalei, în prezent nu sunt date din care să rezulte că decesul s-ar datora muşcăturilor de câine.

Nitu, despre femeia gasita moarta in parc: Nu sunt date ca decesul s-ar datora muscaturilor de caine (Foto libertatea.ro)
Niţu, despre femeia găsită moartă în parc: Nu sunt date că decesul s-ar datora muşcăturilor de câine (Foto libertatea.ro)

"Nu aş vrea să fac comentarii vizavi de noul caz, nu sunt momentan date că decesul s-ar datora muşcăturilor de câine", a spus Tiberiu Niţu, citat de Mediafax, întrebat fiind despre ancheta în cazul femeii care a fost găsită moartă, joi, într-un parc din Capitală. 

Poliţia aşteaptă raportul medicilor legişti în cazul femeii găsite moarte într-un parc din Capitală. 

Procurorul general al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a mai spus că este regretabil ce s-a întâmplat, indiferent de cauza decesului.

Cadavrul unei femei fără adăpost, care prezenta urme de muşcături de câini, conform martorilor, a fost descoperit joi dimineaţă, într-un parc din Sectorul 2, situat între blocuri. Femeia, care nu a fost încă identificată, avea aproximativ 45 - 50 de ani, au declarat pentru B365.ro poliţiştii bucureşteni. 

Etichete: femeie moartă, muscaturi de caini, parc obor, Tiberiu Niţu

0/1 COMENTARII
ada
21 mar 16:51
+0
VOTURI
-0
Sa zicem ca lesina in parc si o muscau cainii. Tot asa aveau sa zica: "Nu sunt date ca decesul s-a datorat cainilor?".

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE