NO PANTS DAY la metrou. Câţiva bucureşteni au călătorit fără pantaloni la metrou. FOTONO PANTS DAY la metrou. Câţiva bucureşteni s-au încumetat să participe la evenimentul No Pants Subway Ride (Fără pantaloni la metrou), care are loc la nivel mondial începând din 2002. Prima ediţie a evenimentului a fost programată duminică, pe Magistrala 2 de metrou Berceni-Pipera, de la ora 15.00.

NO PANTS DAY la metrou. Câteva persoane s-au plimbat cu metroul fără să poarte pantaloni, după cum se poate observa în imaginile postate pe pagina de Facebook a evenimentului.

NO PANTS DAY la metrou. Numărul celor care s-au încumetat să participe la evenimentul No Pants Subway Ride (Fără pantaloni la metrou) a fost însă foarte redus, fiind chiar mai mulţi reporteri decât călători fără pantaloni în metrou, potrivit unor călători. "Am ramas si eu surprinsa ...macar daca era ceva fun, dar impresia pe care am avut-o eu din afara era un maaare haos in care 492759561 de fotografi se inghesuiau sa fotografieze 5 oameni...in metrou", a scris Andreea Popescu pe pagina de Facebook a evenimentului.

NO PANTS DAY la metrou. Pe pagina de Facebook a evenimentului îşi anunţaseră prezenţa 980 de persoane. 

Evenimentul nu a fost însă privit cu ochi buni de reprezentanţii Metrorex, care le-au declarat anterior organizatorilor, prin intermediul Biroului de presă, că toți călătorii care vor urca în metrou în lenjerie intimă vor fi amendați.

Organizatorul evenimentului No Pants Subway Ride (Fără pantaloni la metrou) în București a declarat pentru metropotam.ro că s-a interesat daca cei care vor lua parte la eveniment risca sa fie amendati de politie.

"In urma unei convorbiri telefonice cu comisarul Politiei Metrorex - domnul Stanescu - am aflat ca nu reprezinta expunere indecenta daca circuli cu metroul in boxeri sau imbracaminte sport scurta. Insa, aici nu intra si chilotii tanga sau chilotii tetra, asa ca ar fi bine sa le evitati pentru a nu fi amendati", a precizat organizatorul evenimentului. 

NO PANTS DAY BUCUREŞTI. No Pants Subway Ride este un eveniment global, care se întâmplă an de an şi care a început în 2002, în New York, la iniţiativa Improv Everywhere.

În acest an, la eveniment vor participa cel puţin 60 de oraşe din lume, fiind pentru prima dată când manifestarea este planificată să fie organizată şi în Bucureşti, potrivit informaţiilor prezentate pe pagina de Facebook dedicată "No Pants Subway Ride".

Evenimentul se desfăşoară duminică, de la ora 15.00, în toate oraşele participante.

NO PANTS DAY BUCUREŞTI. În Bucureşti, cei interesaţi să participe au fost aşteptaţi duminică, la ora 15.00, la ieşirea de metrou Unirii - Hanul lui Manuc. Planul pentru ruta şi modul de organizare fiind anunţat la locul de întâlnire.

Participanţilor li s-a cerut să aibă la ei un rucsac sau o sacoşă pentru a depozita pantalonii, o cartelă de acces la metrou sau bani pentru ea şi mult entuziasm. De asemenea, aceştia au fost sfătuiţi să poarte haine normale de iarnă (pălărie, căciulă, mănuşi etc.).

Participanţii la manifestare şi-au scos pantalonii în interiorul staţiei de metrou, înainte de a intra în vagoane.

Participanţii la eveniment au fost sfătuiţi să acţioneze ca de obicei, să nu interacţioneze cu alţi participanţi la eveniment pe care nu îi cunosc, iar în cazul în care erau întrebaţi de oameni de ce circulă în acest mod, ei să le spună acestora că "au uitat pantalonii acasă" şi, da, le este "un pic rece". De asemenea, participanţii au fost sfătuiţi să insiste că este o coincidenţă faptul că şi alte persoane şi-au uitat în aceeaşi zi pantalonii acasă.

NO PANTS DAY la metrou. Evenimentul No Pants Subway Ride este plănuit să se desfăşoare duminică, de la ora 15.00, şi în oraşe precum New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Brisbane, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Miami, Montreal, Paris, Praga, Riga, Roma, San Francisco, Stockholm, Sydney, Toronto, Vancouver şi Washington DC, potrivit site-ului improveverywhere.com.

Etichete: Bucureşti, Fără pantaloni la metrou, Metrorex, metrou, metrou bucuresti, NO PANTS DAY BUCUREȘTI

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE