Noaptea accidentelor în Capitală: Cerşetor călcat de o maşină de terenUn cersetor a fost calcat la semafor de o masina de teren (Foto: inpascani.ro)
Un cerșetor a fost călcat la semafor de o mașină de teren (Foto: inpascani.ro)

Şoferul unei maşini de teren aştepta la semafor la intersecţia străzii Lizeanu cu Bd Ştefan cel Mare din Capitală. Conducătorul auto nu l-a observat pe un cerşetor care stătea pe carosabil şi a trecut cu maşina peste el, informează rtv.net.

"În zona asta am văzut că am trecut ceva, nevăzand nimic m-a luat prin surprindere mi-a luat o secundă să opresc maşina. Prima oara am crezut că am lovit un câine, un caţel", a spus şoferitul implicat în accident.

După ce a fost luat sub roţile maşinii, cerşetorul a fost transportat la spitalul Floreasca. În urma accidentului, el s-a ales cu răni la picior şi la cap.

"Din primele cercetări s-a sesizat că un autoturism Grand Cherochee a surprins şi accidentat o persoană care avea amputat un picior şi se afla pe partea carosabilă. Conducatorul autoturismului a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind zero", a declarat Cândea Liviu, poliţist Brigada Rutieră.

În aceeaşi noapte, în zona Spitalului Obregia, şoferul unui bolid a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei, şi a lovit un copac. Înainte de impact, automobilul a lovit un gard şi s-a rostogolit de trei ori. Şoferul a scăpat nevătămat, în urma accidentului.

Etichete: accident rutier, bolid, Capitală, cerşetor, şofer

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE