Noaptea Agenţiilor de Publicitate are loc, în 2016, pe 26 maiEdiţia din 2016 a evenimentului Noaptea Agenţiilor de Publicitate va avea loc pe 26 mai, de la ora 20:00.

Noaptea Agentiilor de Publicitate are loc, in 2016, pe 26 mai
Noaptea Agenţiilor de Publicitate are loc, în 2016, pe 26 mai
Foto: iqads.ro

The Institute organizează Noaptea Agenţiilor de Publicitate, pe 26 mai şi Noaptea Studiourilor de Arhitectură, pe 2 iunie, în cadrul celei de-a patra ediţii "Romanian Design Week", cel mai mare eveniment multidisciplinar dedicat industriilor creative din România. Agenţiile şi studiourile se pot înscrie până pe 7 aprilie, pe site-ul institute.ro. 

Proiectul face parte din Nopţile Industriilor Creative, marca The Institute, a cărei misiune este să descopere şi să promoveze potenţialul creativ românesc. În cadrul evenimentelor, agenţiile şi studiourile invită oamenii să le treacă pragul pentru a le cunoaşte într-un cadru informal şi relaxat.

Noaptea Agenţiilor se află la cea de-a şaptea ediţie şi este un eveniment care ȋşi propune să promoveze creativitatea românească şi să faciliteze socializarea ȋn rândul celor pasionaţi de comunicare. Iniţiativa acestui eveniment a venit din convingerea că şi comunicarea este o artă. În total, 86 de agenţii de comunicare s-au înscris pe parcursul celor cinci ediţii de până acum în maratonul nocturn al creativilor.

Noaptea Studiourilor de Arhitectură este la cea de-a treia ediţie şi până în prezent, a numărat 30 de birouri de arhitectură participante.

"Romanian Design Week" va avea loc între 20 mai şi 5 iunie şi este cel mai mare eveniment multidisciplinar din România, iar printre cele mai importante obiective ale proiectului se numără: promovarea designului, interacţiunea dintre specialiştii din diverse ramuri ale acestuia, apropierea unui public cât mai larg de domeniile pe care îşi propune să le acopere, dar şi generarea contextului necesar dezvoltării acestor discipline în România.

Etichete: noaptea agentiilor de publicitate, noaptea studiourilor de arhitectura, romanian design week

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE