Noaptea Albă a Filmului Românesc va avea loc pe 20 septembrie, în București și în Cluj-NapocaCea de-a 10-a ediție a evenimentului Noaptea Albă a Filmului Românesc va avea loc pe 20 septembrie, în București și în Cluj-Napoca, prezentând peste 35 de producții, unele în avanpremieră națională, potrivit unui comunicat.

Noaptea Alba a Filmului Romanesc
Noaptea Albă a Filmului Românesc

 

În Capitală, filmele vor rula în spații precum Cinema Elvire Popesco, Amfiteatrul Teatrului Național București, Cinema Muzeul Țăranului - Open Air, J'ai Bistrot, Apollo 111, Pavilion 32 (Institutul Goethe), Rezidența Scena9, Fabrica Gastropub.

În Cluj-Napoca, proiecțiile sunt programate la Cinema Victoria.

Ediția aniversară a evenimentului le oferă cinefililor șansa de a viziona, în avanpremieră, câteva dintre cele mai importante producții ale toamnei, fiind proiectate și filme lansate în ultimul an. Spectatorii vor afla povești din culise chiar de la actori și realizatori, care vor discuta cu publicul la finalul unora dintre proiecții.

Din programul nopții albe vor face parte și "La Gomera", un policier care poartă semnătura inconfundabilă a lui Corneliu Porumboiu, cu Vlad Ivanov și Catrinel Marlon pe afiș, "Parking", povestea de dragoste pasionantă a unui emigrant român cu o cântăreață spaniolă, regizată de Tudor Giurgiu și filmată în Spania, "Cap și pajură", în regia lui Nicolae Constantin Tănase, un film provocator despre prejudecăți și discriminare, bazat pe fapte reale, "Să nu ucizi", regizat de Gabi-Virginia Șargă și Cătălin Rotaru, inspirat de un scandal care a cutremurat sistemul sanitar acum câțiva ani.

Subiecte dificile ating și producțiile "Alice T", în regia lui Radu Muntean, drama unei adolescente care rămâne însărcinată, cu Andra Guți într-un rol distins cu premiul de interpretare la Locarno, și "Moon Hotel Kabul", regizat de Anca Damian, cu Florin Piersic Jr. și Ofelia Popii, în care un jurnalist investighează moartea suspectă a unei traducătoare în Afganistan.

Filmul românesc al anului 2018, "Moromeții 2", în regia lui Stere Gulea, vizionat de un număr record de spectatori, poate fi revăzut și el pe marele ecran pe 20 septembrie, alături de comedii recente, documentare, precum "Distanța dintre mine și mine", o emoționantă incursiune în viața unei scriitoare unice, Nina Cassian, semnată de Mona Nicoară și Dana Bunescu, scurtmetraje noi din selecția Transilvania International Film Festival 2019 și pelicule aflate la prima întâlnire cu publicul.

Programul complet al evenimentului va fi disponibil în curând.

Noaptea Albă a Filmului Românesc este un eveniment organizat de Asociaţia Film și Cultură Urbană, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei.

Etichete: noaptea alba a filmului romanesc

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
09 sep 20:20
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h