NOAPTEA MUZEELOR 2015 la FOIŞORUL DE FOC. Programul de NOAPTEA MUZEELOR la Foişorul de FocNOAPTEA MUZEELOR 2015 la FOIŞORUL DE FOC: Foişorul de Foc- "Muzeul Naţional al Pompierilor" invită bucureştenii la evenimentul NOAPTEA MUZEELOR, pentru care vor ţine porţile deschise până la ora 1.

NOAPTEA MUZEELOR 2015 la FOISORUL DE FOC. Programul de NOAPTEA MUZEELOR la Foisorul de Foc
NOAPTEA MUZEELOR 2015 la FOIŞORUL DE FOC. Programul de NOAPTEA MUZEELOR la Foişorul de Foc
Foto: noapteamuzeelor.ro

NOAPTEA MUZEELOR 2015 la FOIŞORUL DE FOC:

Program de vizitare 17:00 – 01:00
Acces gratuit

Evenimentul Noaptea Muzeelor 2015 la Muzeul Naţional al Pompierilor – Foişorul de Foc aşteaptă publicul vizitator să cunoască istoria pompierilor din România,  tradiţia armelor, patrimoniul cultural al pompierilor – militari, voluntari, civili – şi colecţiile muzeale specifice. Tematică generală a muzeului este reprezentată prin momentele importante ale istoriei pompierilor prezentate în strânsă legătură cu cele ale istoriei naţionale.

NOAPTEA MUZEELOR 2015 la FOIŞORUL DE FOC:

Muzeul Naţional al Pompierilor funcţionează neîntrerupt începând cu anul 1963 în clădirea turn a Foişorului de Foc (7 nivele), ridicată în 1892 pentru a asigura alimentarea cu apă potabilă a Capitalei precum şi supravegherea oraşului în privinţa izbucnirii incendiilor.

NOAPTEA MUZEELOR 2015 la FOIŞORUL DE FOC:

Pe lângă vizitarea expoziţiei de baza din Foişorul de Foc – clădire monument istoric şi de arhitectură, simbol pentru pompieri dar şi pentru bucureşteni – vizitatorii muzeului vor fi întâmpinaţi în imediată apropiere a clădirii de fanfara Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dealu Spirii a Municipiului Bucureşti, cu un repertoriu adecvat momentului. De asemenea, câteva autospeciale moderne de intervenţie cu echipajele lor (pompieri, protecţie civilă şi SMURD) vor fi prezente la Foişor pentru a fi cunoscute de public.

Etichete: foisorul de foc, Noaptea Muzeelor, noaptea muzeelor 2015

0/1 COMENTARII
Nume*
23 mai 07:13
+0
VOTURI
-0
If only there were more clveer people like you!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE