NOAPTEA MUZEELOR 2015. Recomandări în trafic de la Brigada Rutieră pentru NOAPTEA MUZEELORNOAPTEA MUZEELOR 2015. RECOMANDĂRI TRAFIC. Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, în anii precedenți în evenimentele organizate de NOAPTEA MUZEELOR au dus la restricționarea temporară sau blocarea circulației în unele zone din București. 

NOAPTEA MUZEELOR 2015, AZI, SAMBATA, 16 MAI, devine NOAPTEA ALBA A MUZEELOR pentru Politia Romana
NOAPTEA MUZEELOR 2015, AZI, SÂMBĂTĂ, 16 MAI, devine NOAPTEA ALBĂ A MUZEELOR pentru Poliția Română
Foto: realitatea.net

NOAPTEA MUZEELOR 2015. RECOMANDĂRI TRAFIC. Experienţa anilor anteriori cu ocazia evenimentului "Noaptea Muzeelor", a arătat faptul că, pe arterele aflate în imediata apropiere a obiectivelor culturale au fost prezenţi foarte mulţi cetăţeni, fiind restricţionată temporar circulaţia autovehiculelor, arată Brigada Rutieră a Capitalei.

Astfel, poliţiştii Brigăzii Rutiere a Capitalei vor acţiona în "Noaptea Muzeelor", pentru asigurarea fluenţei traficului şi prevenirea accidentelor rutiere în zonă, precum şi pe principalele trasee de acces către acestea.

NOAPTEA MUZEELOR 2015, 16 MAI. Brigada Rutieră recomandă conducătorilor auto să reducă viteza de deplasare, să circule cu prudenţă sporită în momentul când trec pe lângă grupuri de pietoni, să nu opreasă autovehiculele în imediata apropiere a muzeelor şi să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră.

NOAPTEA MUZEELOR 2015, RECOMANDĂRI BRIGADA RUTIERĂ. Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.

Etichete: brigada rutieră, Noaptea Muzeelor, Poliţia Capitalei, restricţii, trafic, trafic restricţionat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h