Noi benzinării OMV Petrom pe autostrăzile A2 Bucureşti-Constanţa şi A1 Bucureşti-NadlacOMV Petrom va deschide 10 statii de alimentare mobile pe autostrazile A1 si A2,

Noi benzinarii OMV Petrom pe autostrazile A2 Bucuresti-Constanta si  A1 Bucuresti-Nadlac
Noi benzinării OMV Petrom pe autostrăzile A2 Bucureşti-Constanţa şi A1 Bucureşti-Nadlac
Foto: www.observatordebacau.ro

Compania a castigat licitatia organizata de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), informează Hotnews.ro.

Noile statii mobile sunt de tip modular, prefabricat, iar termenul estimat pentru punerea lor in functiune este este trimestrul patru, 2015.

Cele 10 statii vor fi transportate si amplasate in punctele in care vor functiona, fara a necesita lucrari suplimentare de constructie si amenajare.

Statiile mobile sunt prevazute cu o zona de alimentare cu carburanti si cu o zona de magazin. Fiecare statie va fi dotata cu 3 pompe, din care una de tip rapid, pentru alimentarea tirurilor.

Clientii vor avea de ales intre cei 4 tipuri de carburanti disponibili in reteaua Petrom: benzina standard, benzina Extra 99, motorina standard sau motorina Extra, iar o statie poate asigura alimentarea a circa 1.500 de vehicule pe zi.

Potrivit OMV Petrom, cele 10 statii vor fi amplasate in 5 locatii de pe autostrazile A1 si A2, cate una pe fiecare sens, dupa cum urmeaza:
Autostrada Nadlac-Arad (A1), km 26
Autostrada Lugoj-Deva (A1), km 21
Autostrada Orastie-Sibiu (A1), km 20
Autostrada Orastie-Sibiu (A1), km 76
Autostrada Medgidia-Constanta (A2), km 186

Etichete: benzinarie autostrada, benzinării, OMV Petrom

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE