Noi blocuri de locuințe cu 11 etaje ar putea fi construite lângă Parcul Lumea Copiilor. FOTOUn complex de blocuri cu 11 etaje este propus a fi construit lângă Parcul Lumea Copiilor și lacul Văcărești. Confom unui Plan Urbanistic Zonal prezentat miercuri în Comisia de Urbanism de pe lângă Primăria Capitalei, se intenționează ridicarea a patru clădiri în care vor fi amenajate locuințe. Proiectul este inițiat de Mărioara Micșunescu, proprietara terenului din Parcul Tineretului unde s-au tăiat zeci de arbori fără avizul Primăriei Capitalei pentru a se construi noi blocuri de locuințe. 

Pe strada Povestei, în apropiere de Parcul Lumea Copiilor și de Lacul Văcărești, se propune construirea a patru blocuri de locuințe.  Potrivit unui Plan Urbanistic Zonal prezentat miercuri în Comisia de Urbanism de la Primăria Capitalei, blocurile vor avea regim de înălțime subsol+parter+11 etaje.

PUZ-ul inițiat de Mărioara Micșunescu nu a primit însă aviz de oportunitate. Membrii Comisiei au cerut o serie de modificări și să se revină cu PUZ-ul într-o ședință viitoare. Astfel, s-a solicitat lămurirea regimului juridic al terenurilor din imediat apropiere, dar și majorarea Coeficientului de Ocupare a Terenului. 

Mărioara Micșunescu este proprietara terenului din Parcul Tineretului unde s-au tăiat zeci de arbori fără avizul Primăriei Capitalei pentru a se construi noi blocuri de locuințe. 

Tot în ședința Comisiei de Urbanism de miercuri a fost propusă și construirea unor clădiri cu 158 de apartamente în apropierea Parcului Obor. Pentru construirea celor două clădiri ar urma să fie demolate 11 construcții. Potrivit proiectului, cele 11 construcții se află în stadiu avansat de degradare. 

Etichete: Comisia de Urbanism, locuinţe, plan urbanistic zonal, PUZ

0/1 COMENTARII
BANI BANI BANI
11 feb 15:06
+0
VOTURI
-0
Cautam operatori online care vor sa castige progresiv comisioane, cu o munca usoara de 3 ore pe zi.Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prin e-mail. La sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau puteti sa va RETRAGETI. Plata este in functie de realizari pe baza unui contract legal de comision. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : posturidemunca.ema@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE