Noi detalii în DOSARUL COLECTIV: Pompierii le ceruseră patronilor bani pentru o firmăNoi detalii ies la iveală în DOSARUL COLECTIV. Contractul de închiriere a clubului de către formația Goodbye to Gravity a supraviețuit incendiului. Cu cât membrii formației aduceau mai mulți oameni în club în seara de 30 octombrie cu atât mai puțin plăteau chirie patronilor. Mai mult, clubul fusese vizitat de pompierii de la ISU care întocmiseră și carnetele PSI aferente și le ceruseră patronilor și bani pentru o societate comercială pe care o reprezentau în același timp în care erau și inspectori ISU. 

Noi detalii in DOSARUL COLECTIV: Pompierii le cerusera patronilor bani pentru o firma
Noi detalii în DOSARUL COLECTIV: Pompierii le ceruseră patronilor bani pentru o firmă

”Noi am închiriat clubul celor din formația care a cîntat. Doar barul ne-a rămas nouă”, au spus patronii clubului Colectiv, polițiștilor chiar în noaptea de 30 octombrie, scrie jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul său. 

Contractul de închiriere a supraviețuit incendiului. Fusese pus de un angjat sub casa de marcat și astfel nu a fost afectat de foc. Potrivit documentului, trupa Goodbye to Gravity plăteau patronilor Colectiv tariful achitat de trupa Goodbye to Gravity patronilor Colectiv varia în funcție de numărul de oameni ce vor fi prezenți în club. Astfel, 500 de euro era tariful plătit de Gravity dacă aducea între 250 și 400 de oameni, 1.000 de euro urma să plătească trupa pentru club dacă aducea sub 250 de oameni la concert, dacă veneau peste 400 de oameni la concert nu mai plăteau nimic, patronii scoțînd bani din consumul la bar.

Citește mai mult AICI.

Etichete: colectiv, Goodbye to Gravity, închiriere, isu, pompieri, tarif

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE