VIDEO: Cum se desfășoară lucrările la stațiile de metrou din Drumul Taberei, de pe Magistrala 5Ploaia a dat ceva bătăi de cap la lucrările din subteran, dar se lucrează intens la interiorul stațiilor.

Lucrările la stațiile de metrou din Drumul Taberei continuă, după cum arată și fotografiile realizate luni, în interiorul stației Favorit și publicate pe site-ul dedicat Magistralei 5, pe care le puteți urmări în galeria foto de mai sus.

Imagini VIDEO din stațiile de metrou de pe Magistrala 5, la care se lucrează, au fost publicate în exclusivitate de mondonews.ro:

 La staţia Favorit, realizată în proporţie de 50%, lucrările sunt efectuate în special la interior, inclusiv în vestibul. 

La începutul lunii septembrie compania a publicat mai multe imagini şi din interiorul stațiilor Academia Militară şi Tudor Vladimirescu. Staţia Academia Militară (cea mai avansată din punct de vedere al execuţiei, întrucât de aici vor fi lansate cele două utilaje de excavat tunele - TBM-uri), este realizată în proporţie de 75%. Vezi aici stadiul lucrărilor la staţiile de metrou Academia Militară şi Tudor Vladimirescu.

Etichete: Favorit, foto, imagini, magistrala 5, realitatea, tbm

0/1 COMENTARII
vallym
17 sep 22:41
+0
VOTURI
-0
e aproape gata...mai ia oprescu vreo 3 mandate de primar si termina si el 3 km de metrou...asta da performanta...cicao sa intre masinile de excavat, mari ziaristi, voi nu va mai saturati de stirea asta?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE