NOI IMAGINI de la grădiniţa din Cotroceni, unde copiii erau TERORIZAŢI de directoare VIDEOLa scurt timp după ce a fost publicată motivarea instanţei care a respins cererea de arestare preventivă a directoarei de la grădiniţa din Cotroceni, au apărut noi imagini din grădiniţa groazei. Ioana Neagu, cercetată sub control judiciar, a fost surprinsă când brusca în faţa clasei o fetiţă de 2 ani. Instanţa a considerat însă că femeia nu este un pericol public. 

Directoarea de la Gradinita Flipper, filmata cand batea copiii
Directoarea de la Grădiniţa Flipper, filmată când bătea copiii

Instanţa a decis să o plaseze sub control judiciar pe directoarea grădiniței Flipper din București, Ioana Neagu, motivând că femeia nu are antecedente, iar părinții poartă o parte din responsabilitate, pentru că și-au înscris copiii la o grădiniță fără autorizație.

Noi imagini surprinse pe camerele de supraveghere din grădiniţa din Cartierul Cotroceni arată şi alte momente în care directoarea îi teroriza pe copii. În imaginile difuzate de Digi 24, ţinta directoarei este o fată de nici doi ani care este bruscată şi dată exemplu celorlalţi copii care privesc neputincioşi scena.

Copiii îşi pun mâinile la urechi în momentul în care directoarea ţipă la fată.  După ce este bruscată în fața clasei, copila începe să plângă și directoarea o duce într-o altă cameră unde nu sunt camere de supraveghere. Fetița le-a povestit, seara acasă, că acolo directoarea grădiniței a mai bătut-o o dată.

 

Imaginile cu faptele de agresiune vin la scurt timp după ce magistraţii judecătoriei sectorului 5 au decis că directoarea nu este un pericol.

Directoarea de la Grădiniţa Flipper din Cotroceni, acuzată că a bătut trei copii, a fost plasată, prin decizie a instanţei, sub control judiciar. Ioana Neagu a fost reţinută de Poliţie pentru 24 de ore și a fost prezentată, joi, în instanţă cu propunere de arestare preventivă. Cererea procurorilor a fost respinsă însă de magistraţii de la Judecătoria Sectorului 5. 

În motivarea deciziei de punere sub control judiciar, judecătorul de drepturi și libertăți susține că părinții sunt de vină pentru că nu s-au interesat să vadă dacă grădinița are autorizație din partea Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar (ARACIP).

Acesta mai consideră că părinții sunt direct responsabili de ce li se poate întâmpla copiilor lor dacă merg la o grădiniță neautorizată. În acest caz urmează a se stabili care a fost gradul de răspundere al administratorului de grădiniță.

Magistratul mai arată că, deși sunt indicii temeinice că directoarea a comis trei infracțiuni de rele tratamente aplicate minorului, nu există motive să se creadă că le va săvârși din nou pentru că grădinița a fost închisă. În plus, Ioana Neagu nici nu are antecedente.

Etichete: directoare gradinita, gradinita flipper, Ioana Neagu

0/1 COMENTARII
Educatie
06 Apr 07:53
+0
VOTURI
-0
Au dreptate magistratii. Cand alegi cresa, gradinita, bona, verifici mai intai. Nu-ti lasi copilul in orice cambuza pe mana cui se nimereste. Si mai dai si bani ca prostul.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h