Noi înregistrări cu Laura Georgescu, şefa CNA: "Calcă-i pe gât!"Au apărut noi înregistrări cu preşedintele CNA, Laura Georgescu. Şefa CNA poate fi auzită cum îi spune unui interlocutor "să-i calce pe toţi pe gât", dar şi cum vrea să obţină servere de la mai multe companii din industria de telecomunicaţii.

Noi inregistrari cu sefa CNA, Laura Georgescu: "Va belesc! Pe bani va belesc, sa moara mama!"
Noi înregistrări cu şefa CNA, Laura Georgescu: "Vă belesc! Pe bani vă belesc, să moară mama!"

"Eu îţi aduc UPC, Dolce, RCS&RDS, cei mai buni specialişti, pune-te de acord cu ei să vedem ce facem. Eu vreau să ne dea servere, să văd tot ce ne dau ei şi pe urmă încep şi scriu de altele. Ideea e, hai să vrei să comunici cu ei, hai să facem o lucrare. Mă deranjează că UPC care în sfârşit m-a solicitat să ne întâlnim şi cu Romtelcom, Dolce, să ne dea, măi, servere, să începem să lucrăm. Îmi vine să iau ferăstrăul să-ţi tai pe rând membre, bucăţi din corp care îţi atârnă. Calcă-i, măi, pe gât şi zi-le du-te dracu, când fac achiziţie la tine mai îmi faci tu mie contestaţie?", spune Laura Georgescu în înregistrare.

"Calcă-i în puii mei pe gât că nu suntem datori nimănui în viaţă. Înţelege româneşte şi du-te ca în brânză în ei! Dă-i dracu! Pe foamea asta? Fraţilor, eu nu vă înţeleg ce aveţi", mai spune șefa CNA în înregistrare, potrivit realitatea.net.

Valentin Jucan, membru CNA, a comentat la DESCHIDE LUMEA, înregistrările cu Laura Georgescu. "Am auzit şi eu comentariile din ultimele zile în care se făcea referire că e o discuţie privată. Nu, nu era o discuţie privată. Cu atât mai mult cu cât se desfăşura între preşedintele Laura Georgescu cu angajaţi la o şedinţă. Este o discuţie de lucru în calităţi oficiale. Nu ai cum să spui aşa ceva. Astăzi am văzut şi reacţia premierului Ponta. Din păcate, nu a fost reacţia premierului pentru că întrebarea adresată a fost de aşa natură încât să provoace un răspuns al şefului de partid, PSD. Într-adevăr nu PSD este cel care a nominalizat. Dar cel care a nominalizat a fost Guvernul României al cărui şef e Ponta. Că dorim, că nu dorim, Laura Georgescu aparţine lui Victor Ponta", a spus Jucan.

Etichete: CNA, inregistrari, Laura Georgescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE