Noi linii de autobuze în Capitală, către centre comerciale şi cartiere noi VEZI TRASEELENoi linii de autobuze in Capitala
Noi linii de autobuze în Capitală

Decizia privind înfiinţarea unor noi trasee şi prelungirea celor deja existente va fi luată de o comisie alcătuită din reprezentanţi ai consiliilor locale din Judeţul Ilfov, Consiliului General al Municipiului Bucureşti, ai centrelor comerciale şi complexelor rezidenţiale, precum şi ai conducerii RATB.

Proiectul demarează cu analiza oportunităţii legate de înfiintarea unor linii de autobuze care să asigure următoarele legături:
Traseul 1: Gara de Nord, Pasajul Piaţa Victoriei, Calea Dorobanţilor, Bd. Lacul Tei, Şos. Colentina, Institutul Oncologic, complexul comercial Niro;
Traseul 2: Piaţa Universităţii, Bd. Eroilor, Bd. Iuliu Maniu, cartierul Militari Rezidence;
Traseul 3: CET Sud Vitan, Şos. Ştefan cel Mare, Foişorul de Foc, Calea Floreasca, Şos. Pipera, Şos. Bucureşti Nord, cartierul Rezidenţial Swan.

În etapa următoare vor fi examinate şi traseele: Piaţa Eroii Revoluţiei, complexul rezidenţial Green City şi Piata Chibrit, Şos. Chitila, parcul comercial Colosseum.

De asemenea, odată cu crearea Autorităţii Metropolitane de Transport Bucureşti, până la intrarea în funcţiune a acesteia, RATB împreună cu reprezentanţii Metrorex şi CFR Călători vor analiza înfiinţarea unor staţii intermodale ( tren-autobuz ) pe centura capitalei, care vor asigura transferul călătorilor de la staţiile feroviare şi până la terminalele de transport public din Bucureşti (de suprafaţă sau subterane ). Circulaţia autobuzelor şi a trenurilor va fi sincronizată astfel încat intervalul de succedare dintre vehicule să nu depăşească 30 de minute, anunţă RATB.

„Extinderea reţelei de transport şi înfiinţarea staţiilor intermodale vor îmbunătăţi condiţiile în care călătoresc bucureştenii si cetăţenii judeţului Ilfov, iar activitatea comercială din jurul Capitalei va cunoaşte o dezvoltare semnificativă”, declară Adrian Criţ, directorul general al RATB.

Etichete: autobuz, promo, RATB, realitatea, transport, traseu

0/3 COMENTARII
Nume*
11 oct 22:24
+0
VOTURI
-0
rfi7uQ , [url=http://heqjgrfmyhps.com/]heqjgrfmyhps[/url], [link=http://cedippgjcuds.com/]cedippgjcuds[/link], http://gvkjzddxixit.com/
Nume*
10 oct 02:49
+0
VOTURI
-0
vYvqFX , [url=http://gmcebawqkqcr.com/]gmcebawqkqcr[/url], [link=http://sjnkibxfgyvi.com/]sjnkibxfgyvi[/link], http://aoblazeghkhp.com/
Nume*
09 oct 01:25
+0
VOTURI
-0
Spre Groapa Ruginoasa cica sunt 800 de metri si traseul dearuza 20 minute... Pentru noi a durat 45 de minute dus si 30 de minute inapoi.Nu cred ca merita sa faci poze la Pestera Ursilor decat daca ai un aparat foto performant (DSLR). Noi am incercat cu "jucariile" noastre, insa de la 4-5 metri nu se vede prea bine.
monaco
02 nov 07:55
+0
VOTURI
-0

Domnu'Albert de multe ori SOFERII si CONTOLORII RATB sunt lasi fac tot felul de sicane romanilor(nu deschid usile cum trebuie,nu respecta staiile, vad ca alearga mame cu copii,batrani dupa autobuzul care vine la nu stiu cate minute si fac pe istetii) in timp ce romilor nu au curaj sa le spuna numic, ca n-au curaj asta e...dar eu le propun ceva cand vad ca se urca tigani murdari,imputiti cu fiare,cu table,cu plastice,beti sa ceara imediat ajutorul jandarmeriei, politiei nationale si locale...si dupa ce cetatenii romani, de etnie roma vor vedea ca si ei trebuie sa fie civilizati..atunci mai discutam.Jandarmii nu trebuie bagati sa-i ajute doar pe mitocanii si spertuitorii de controlori RATB care nu ai sa vezi odata ca, controleaza cetatenii colorati ci tot pe aceea care de bine de rau platesc deja niste dari la stat prin care RATB-ul este subventionat.

albert
02 nov 00:40
+0
VOTURI
-0

domnue crit va invit la o plimbare in linia 162 ( la TALIBANI ) la schimbul 2 ca sa vedeti ce patim noi soferii acolo si in ce conditii execrabile muncim. mai bine ati lua legatura cu primaria sector 1 si primaria sector 6 ca sa toarne astfalt ca ne distrugem sanatatea in gropile alea . anul trecut erau 10 masini acum am ramas 8 dar in traseu vehi de baza suntem doar 6 ca trebuie sa plimbam ciorile pana la pta rosseti ca sa se aeriseasca. la minus 20 grade cum vor reactiona ciorile din giulesti? pai anul trecut faceau urat la 10 masini dar acum la 6 ?

Itsuki Minami
02 nov 00:32
+0
VOTURI
-0

La fel si pe liniile 123.104.102 cel putin aceeasi jale e si anume aglomeratie mare.

Lolox
01 nov 23:09
+0
VOTURI
-0

Domnul Crit in loc sa infiinteze linii noi mai bine le-ar suplimenta pe cele deja existente, pentru ca e jale; spre exemplu il invit la o plimbare pe linia 335, intr-o zi lucratoare la ora 8 dimineata, pe sensul spre Baneasa, sa vedem ce parere are despre felul cum se circula si ce aglomeratie poate sa fie

Itsuki Minami
01 nov 22:19
+0
VOTURI
-0

Adica mai pe direct spus se vor prelungi liniile 135,138 si 182.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h