Noi măsuri împotriva COVID-19, în Sectorul 6: Parcurile ÎNCHISE, scările de bloc DEZINFECTATEPrimarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a anunţat că preia îndemnul internațional: “Tu rămâi acasă, noi muncim pentru tine” și îl aplică la nivel local, prin măsuri ce au drept scop limitarea răspândirii noului coronavirus, dar și continuarea lucrărilor de modernizare din sector. 

Edilul Gabriel Mutu a convocat duminică, 22 martie 2020, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Sector 6 și a supus votului membrilor o serie de propuneri. 

"Toate aceste măsuri vizează sănătatea comunității Sectorului 6 în plină pandemie, dar și perioada economică dificilă care se preconizează. Avem nevoie de spații publice întreținute corespunzător, care să asigure confortul populației, în special din punct de vedere al diminuării poluării și al stopării transmiterii virușilor", a transmis edilul.

Astfel, administraţia locală a decis închiderea tuturor locurilor de joacă şi a parcurilor din sector. 

Sănătatea și siguranța familiilor este prioritară, motiv pentru care Primăria Sector 6 a susţinut închiderea, în perioada stării de urgență, a tuturor locurilor de joacă, locurilor de relaxare şi a parcurilor din Sectorul 6, măsură valabilă din 22 martie 2020, ora 22:00.

Dezinfectarea scărilor de bloc

"Am hotărât să acționăm în fiecare scară de bloc prin efectuarea dezinfecției prin nebulizare, cu substanțe antiseptice certificate. Tratamentele vor fi aplicate cu prioritate în scările în care sunt gospodării cu persoane autoizolate declarate oficial și vor continua cu celelalte scări ale acestor blocuri, apoi în toate scările din Sectorul 6.
Totodată, vom distribui gratuit pastile de cloramină pentru toate scările de bloc din sector, prin intermediul operatorului de salubrizare, în scopul dezinfectării spațiilor comune, cu sprijinul administratorilor imobilelor", a explicat Gabriel Mutu. 

CITEŞTE ŞI Cum sunt combătute efectele coronavirusului, în Sectorul 6. Anunţul primarului Gabriel Mutu

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a iniţiat joi, 19 martie 2020, o sesiune LIVE pe pagina de socializare, unde a anunţat o serie de măsuri luate de autoritatea locală pentru a combate efectele COVID-19. Edilul a precizat că, în prezent, nu sunt persoane în carantină în Sectorul 6 şi că, prin acţiunile constante de dezinfecţie realizate în pieţe, pe străzi şi la locurile de joacă, se limitează la maxim posibilitatea răspândirii coronavirusului. DETALII, AICI. 

Ajutorarea persoanelor vârstnice vulnerabile

Persoanele în vârstă de peste 65 de ani, din categorii vulnerabile, fără susținători sau alt sprijin în asigurarea cumpărăturilor produselor de bază și a medicamentelor vor fi identificate, contactate și sprijinite în continuare, pentru a nu se expune riscului contactării virusului COVID-19, prin părăsirea domiciliului, informează administraţia locală într-un comunicat remis la redacţie. 

CITEŞTE ŞI Sector 6: Locurile de joacă dezinfectate în 6 etape cu jet de apă sub presiune la 140 grade VIDEO

Pentru prevenirea și diminuarea riscurilor de contaminare cu Coronavirus (COVID-19), primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, anunţă că au fost sporite măsurile de siguranță a cetățenilor, inclusiv prin efectuarea operațiunilor de dezinfecție a tuturor locurilor de joacă aflate în administrare. Acţiunile de dezinfecţie se realizează în şase etape, cu jet de apă sub presiune, la temperaturi de 140 de grade Celsius, atât pe echipamentele de joacă, cât şi pe suprafețele antitraumă.

Investiţiile continuă pe raza Sectorului 6

Pentru că România nu se poate bloca, iar Sectorul 6 trebuie să continue procesul de modernizare început în urmă cu patru ani, lucrările administrației locale vor continua, respectând toate normele și regulile de siguranță care se impun.
Cel mai amplu proiect de investiții, reabilitarea termică a imobilelor de locuit, continuă prin lucrări efectuate doar la exteriorul imobilelor.
Firmele care au în derulare contracte cu administrația publică locală au obligația de a asigura echipamentul de protecție, de a verifica temperatura angajaților, atunci când vin la muncă și de a se asigura că toți muncitorii semnează o declarație pe propria răspundere că nu au luat contact cu persoane care prezintă simptome ale noului coronavirus sau care au călătorit în străinătate.
"Voi trimite zilnic echipe ale Corpului de Control al Primarului pentru a verifica șantierele din sector și respectarea acestor măsuri", a avertizat edilul. 

Suplimentarea fondului de rezervă pentru situațiile de urgență

Fondul de rezervă pentru situații de urgență din bugetul Sectorului 6 se suplimentează cu 5 milioane de lei, sumă ce poate fi folosită exclusiv în baza deciziilor Comitetului Local pentru Situații de Urgență Sector 6.
"Nicio măsură nu este prea mare, în aceste zile, pentru a trece cu bine peste pandemie, iar eu rămân alături de membrii comunității Sectorului 6", a conchis primarul Gabriel Mutu. 

VEZI AICI Se prelungeşte termenul de plată pentru închirierea locurilor de parcare în Sectorul 6

"Consider extrem de importantă decalarea termenului de plată a taxelor şi impozitelor locale până la 30 iunie 2020, în contextul actual. Mai mult ca oricând, trebuie să fim solidari şi să luăm măsuri pentru a veni în sprijinul tuturor categoriilor sociale. Vom continua să implementăm soluţii pe diferite paliere, astfel încât să depăşim împreună momentele de criză", a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6 care a precizat că cetăţenii pot folosi cu încredere platformele online puse la dispoziţie de administraţia locală. 

 

Etichete: coronavirus, covid 19, dezinfgectare scari de bloc, Gabriel Mutu, inchidere parcuri, Sectorul 6

0/3 COMENTARII
MARIELA GARCÍA
09 apr 15:29
+0
VOTURI
-0
Aceasta este o mărturie despre munca bună a unui bărbat care m-a ajutat să-mi fac din nou căsătoria. Soția mea a urât brusc sexul, am încercat toate metodele, nici o muncă a devenit atât de rău încât a trebuit să se mute cu copiii la 12 ani și 3 luni de căsătorie. A trebuit să caut ajutor în afara cutiei, Într-o zi credincioasă, în timp ce navighez pe internet, căutam soluție Am întâlnit o serie de mărturii despre acest anume vrajitor numit DR.WEALTHY Unii oameni au mărturisit că i-a adus Ex înapoi, unii au mărturisit că poate arunca o vrajă pentru a opri divorțul. Etc. A fost o singură mărturie pe care am văzut-o, fiind vorba despre o femeie numită Maria Jose din Atlanta, SUA, care a mărturisit despre modul în care DR.WEALTHY și-a readus soțul în mai puțin de 72 de ore, ceea ce m-a atras intriga. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc DR.WEALTHY să încerc să-l contactez și i-am explicat problema mea. În doar 6 zile, soția mea nu s-a întors doar la mine, dar acum iubește sexul și nu se mai sperie de el. DR.WEALTHY este într-adevăr un om talentat și nu voi înceta să vorbesc despre el pentru că este un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și căutați o casetă de vrajă reală și autentică pentru a rezolva această problemă pentru dvs. DR.WEALTHY este răspunsul la problema dvs.
Iată contactul său .. wealthylovespell@gmail.com sau +2348105150446
bobe gheorghe
26 mar 17:07
+0
VOTURI
-0
Asociatia de proprietari Bloc 124, scara 3, din str. Ion manolescu nr. 1 va solicita spijin pentru deratizarea scarii si pentru depistarea coronavirusului inspecial la persoanele peste 65 ani si eventual tinand cont si de afectiunile fiecarui proprietar. Asociatia noastra deja are facut un tabel cu persoanele vulnerabile peste 65 ani. Pentru relatii :Bobe Gheorghe - administrator : 0723642182. Va multumesc
Patricia
25 mar 03:20
+0
VOTURI
-0
Vreau să-i mulțumesc dr. PADMAN un caster de vrăji foarte puternic, care mă ajută să-mi aduc soțul înapoi la mine, în urmă cu câteva luni am o problemă serioasă cu soțul meu, în măsura în care a ieșit din casă și a început să se întâlnească cu o altă femeie și el a rămas cu femeia, aproape că am renunțat până când am văzut o mărturie online despre dr. PADMAN și am decis să-l contactez. I-am explicat problema mea și m-a asigurat că voi vedea un rezultat pozitiv după 24 de ore, în mod surprinzător soțul meu a revenit a doua zi după vraja, implorându-mă să-l iert și mi-a promis să nu mă mai lase niciodată, mulțumită dr unității pentru vraja reală și, dacă aveți vreo problemă, contactați-l, este sincer.

site web: https://padmanspell.com

Whatsapp +19492293867

E-mail: padmanlovespell@yahoo.com.

https://twitter.com/padman_dr.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE